Εμπορικός χώρος προς Πώληση

Άνω Λιόσια
  • € 650.000
  • 1.119
  • 3
Περιγραφή
Προσφέρουμε προς πώληση ένα λειτουργικό εμπορικό ακίνητο στην καρδιά των Ανω Λιοσίων, συνολικής έκτασης 1119 τ.μ. Αυτή η επενδυτική ευκαιρία διακρίνεται για τη σύγχρονη εγκατάσταση, την καλή τοποθεσία και το εντυπωσιακό ενοίκιο - εισόδημα που προσφέρει.
Ο πρώτος όροφος του ακινήτου έχει ήδη μισθωθεί από μια γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων, ενισχύοντας την αξία της επένδυσης σας. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και υψηλή προσβασιμότητα, οι ενοικιαστές απολαμβάνουν μια προνομιακή θέση στην αγορά.
Επιπλέον, το ισόγειο του ακινήτου είναι διαθέσιμο για μίσθωση, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές για νέους ενοικιαστές που επιθυμούν να εγκατασταθούν σε αυτήν την περιοχή με εξαιρετικό εμπορικό κίνητρο.
Η ευνοϊκή τοποθεσία, η εμπορική αξία και η ήδη ενεργός ενοικιαστική συμφωνία καθιστούν αυτό το εμπορικό ακίνητο μια σπάνια ευκαιρία για επενδυτές που αναζητούν ασφαλές και αποδοτικό χαρτοφυλάκιο.
Εάν επιθυμείτε να επωφεληθείτε από αυτήν τη μοναδική ευκαιρία, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια επίσκεψη στο ακίνητο. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να επενδύσετε σε ένα κορυφαίο επιχειρηματικό περιβάλλον.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/7565
☎️ 210 6812500
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
13166 - 07/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
1.119 m²
δωμάτια
3 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή