Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Φάλανθος
  • € 200.000
  • 5
  • 122
  • 3+
Περιγραφή
***ΠΩΛΗΘΗΚΕ***Στους πρόποδες του Μαινάλου όρους, μέσα στο γραφικό οικισμό της Αλωνίσταινας, πωλείται αποκλειστικά από το γραφείο μας πετρόχτιστο συγκρότημα κατοικιών παραδοσιακού ύφους.

Ο καθαρός αέρας, η έντονη παρουσία της φύσης, τα έλατα, οι καρυδιές, η υπέροχη θέα, σε συνδυασμό με την ησυχία είναι το πρώτο καλωσόρισμα που εισπράττει κάποιος φτάνοντας εκεί.

Η είσοδος προς τον μεγάλο αύλειο χώρο πραγματοποιείται από δίφυλλη, ανοιγόμενη, ηλεκτρική πόρτα σε επαφή με τον κεντρικό δρόμο και μέσω διαδρόμου που χωρά άνετα ένα αυτοκίνητο, οδηγούμαστε στο κατώτερο επίπεδο του διώροφου κτιρίου. Εκεί, εξωτερικά, υπάρχει υπαίθριος χώρος στάθμευσης για τουλάχιστον 3 οχήματα.

Στο κατώτερο επίπεδο του κτιρίου βρίσκουμε ένα μικρό στούντιο, καθώς και μία αποθήκη.

Στο ανώτερο επίπεδο βρίσκονται 3 αυτόνομα πέτρινα διαμερίσματα 122 τ.μ. συνολικά, με εμφανή στέγη, ατομικά λουτρά και μπαλκόνια. Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Όλα είναι εξοπλισμένα με σαλόνι, κουζινάκι, διπλό κρεβάτι, τηλεόραση, ενεργειακό τζάκι μαντεμένιο, ηλιακό θερμοσίφωνα και καλοριφέρ πετρελαίου.

Είναι κατασκευασμένο με άδεια του 2010 σε οικόπεδο 1536 τ.μ. μέσα στον οικισμό. Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι αυτή η άδεια έχει έγκριση για την κατασκευή ενός ακόμη κτιρίου όμοιας δυναμικότητας, εμβαδού 101 τ.μ., ενώ συνολικά το οικόπεδο μπορεί να χτίσει μέχρι και 400 τ.μ.

Αποστάσεις:
- Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου: 20 χλμ.,
- Βυτίνα: 17 χλμ.,
- Τρίπολη: 25 χλμ.

Υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης στην τιμή, επομένως μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε ΄΄έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

RE/MAX Experts, Νέας Κίου 12, Ναύπλιο, τηλ. 27520 28813, e-mail: info@remax-experts.gr www.remax-experts.gr. Υπεύθυνος ακινήτου: Νικολάου Χρήστος.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας, σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1613588 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
122 m²
δωμάτια
5 δωμάτια, 3+ μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή