Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΚασσάνδραΆφυτος
  • € 1.800.000
  • 2.994
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 87-2463 - Κασσάνδρα Άφυτος ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο ξενοδοχείο 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 2994 τ.μ. . Αποτελείται από 50 χώρους, σαλόνι, κουζίνα, και 8 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1970 και ανακαινίστηκε το 2007. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό, προαύλιο, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, ψευδοροφή, δομημένη καλωδίωση απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα - Τιμή: 1.800.000 €
Στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, με θεά το Αιγαίο Πέλαγος βρίσκεται η Αγία Παρασκευή γνωστή για τα ιαματικά νερά που αναβλυζουν από τα έγκατα της γης και το υπερσύγχρονο υδροθεραπευτήριο SPA. Με πισίνες, σάουνες, χαμάμ, καταιωνιστήρες, υδρομασάζ ατομικά και ομαδικά, προσφέρει θεραπεία και αναζωογόνηση. Το νερό είναι πλούσιο σε ευεργετικά χημικά συστατικά και ενδύκνειται για μυοσκελετικές και δερματικές παθήσεις. Ταυτόχρονα, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τη διαμονή του εξερευνώντας τις παραλίες της Αγίας Παρασκευής, τις σπηλιές και τους καταρράκτες απ’ όπου αναβλύζει το θειούχο νερό, καθώς και περνώντας χρόνο στις ταβέρνες και τα μπαρ του χωριού.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στα λουτρά και μόλις 350μ από τη θάλασσα. Πρόκειται για ένα κύριο κτίσμα που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, 1ο, 2ο όροφο και ταράτσα. Έχει ανεγερθεί σε συνολική έκταση 2994 τ.μ. κατά τους τίτλους κτήσης. Ανήκει στην κατηγορία β τάξης ή 3* και είναι συνολικής δυναμικότητας 50 δωματίων και κλινών.

Αναλυτικότερα διαθέτει:
11 δωμάτια στο ισόγειο
23 δωμάτια στον πρώτο όροφο
12 δωμάτια στο δεύτερο και 4 δωμάτια προσωπικού
Στον 1ο και στον 2ο υπάρχουν: 4 λινοθήκες. Στο ισόγειο υπάρχουν: 1 αποθήκη τροφίμων, 1 αποθήκη με καθαριστικά, 1 λινοθήκη, 1 αίθουσα τηλεόρασης και 8 κοινόχρηστες τουαλέτες. Στον υπαίθριο χώρο βρίσκεται ένα κιόσκι με ξύλινα τραπέζια και καρέκλες, πισίνα για μεγάλους και παιδική, τραπέζια, καρέκλες και ξαπλώστρες, ένα δεύτερο κιόσκι, μία εξέδρα με ξύλινα τραπέζια και καθίσματα, εξοπλισμένο αναψυκτήριο και υπαίθριους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων 36 θέσεων. Υπάρχει μία ισόγεια κλειστή θέση στάθμευσης και λεβητοστάσιο στο υπόγειο. Επίσης, διαθέτει τηλεφωνικό κέντρο ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (6 κεραίες), πυρασφάλεια, συναγερμό και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με:
Αir-condition
Τουαλέτα με ντουζιέρα
Στεγνωτήρας μαλλιών
Τηλέφωνο
Τηλεόραση
Ψυγείο
Μπαλκόνι
Χρηματοκιβώτιο
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
87-2463 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
2.994 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή