Τριάρι Περικλέους, 5, Λόφος Φιλαρέτου, Καλλιθέα

ΚαλλιθέαΠερικλέους, 5
  • € 200.000
  • 4
  • 100
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα σε ένα κεντρικό μέρος Καλλιθέας θέση:
Σπάρτη -Δημοσθένους, όπου υπάρχει μια μικρή τοπική αγορά, supermarket : Μασουτις ;Σκλαβενίτης ; Βασιλόπουλος και λίγο πιο πέρα LIDL ;φούρνοι;φαρμακεία και πολλά άλλα σε απόσταση 10 μέτρον, επίσης τρία τετράγωνα από το πάρκο Νιάρχου, όπου σε κοντινό μέλλον θα γίνει καί μέτρο. Εδώ καί 2 χρόνια στην παραλιακή ξεκίνησαν μεγαλύτερο project με ένωση παραλίας με υπόγεια διάβαση αυτοκινήτων,που δεν θα διακόπτουν μετακίνηση πολιτών από πάρκο Νιάρχου προς πλατιά Νερού, γνωστή με διεθνές φεστιβάλ και διάφορες rock group σε παγκόσμια τουρνέ, όταν περνάνε από την χώρα μας. Καλλιθέα βρίσκεται στην κεντρική και προνομιακή θέση Αθήνας,με την μικρή απόσταση από τη Σύνταγμα, Γλυφάδα και το Πειραιά.
Το σπίτι γωνιακό με περιμετρικο ενιαίο μπαλκόνι. Προσανατολισμός ανατολικόμεσημβρινός, ηλιόλουστο φωτεινό και ευχαριστώ σαλόνι, κουζίνα και 2 υπνοδωμάτια πρωϊ καί μεσημέρι ,υπάρχει ήλιος και φυσικό φως στο σπίτι. Ξεχωριστά 3 υπνοδωμάτια από τό σαλόνι καί κουζίνα, υπάρχει δυνατότητα να μπει και μια πόρτα για ηχομόνωση σε περίπτωση που υπάρχουν μικρά παιδιά.
Στο μπάνιο πλήρες ανακαινισμένα όλα υδραυλικα , λεκάνη, πλακάκια εντοιχιζόμενο έπιπλο για νεροχύτη και πλυντήριο ρούχων. Μπάνιερα - υδρομασάζ γωνιακό ,σε άριστη κατάσταση, άνετο για διαφορετικούς σωματότυπους. Παράθυρο του μπάνιου ανοίγει προς μπαλκόνι για να αερίζεται και να στεγνώσει ο χώρος,για πάντα στεγνό μπάνιο χωρίς υγρασία. Ένα πολύ λειτουργικό σπίτι για μια μεγάλη οικογένεια με διαφορετικές ανάγκες λειτουργίας τής , χωρίς καμία ενόχληση για ολα μέλη. Τοποθεσία περιέχει αρκετά μεγάλη
επιλογή μέσο μαζικής μεταφοράς λεοφορια2 λεπτά , τρόλεϊ και τρένο ,5-15 λεπτά με τα πόδια για σταθμό Καλλιθέας. Έχει πολύ καλή πρόσβαση για παραλιακή, Συγγρού,και Βουλιαγμένης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5966589 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης