Duplex, άριστη κατάσταση, 220 τμ, Φλοίσβος, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο
  • € 1.500.000
  • 5+
  • 220
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Ένα ιδιαίτερο ακίνητο σας περιμένει στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου. Πρόκειται για διατηρητέο διώροφο κτίριο, περιτριγυρισμένο από αυλή και κήπο. Με την είσοδο στο κτίριο βρίσκεστε σε ένα ευρύχωρο χολ με σκάλες οι οποίες οδηγούν στο δεύτερο όροφο. Στα αριστερά βρίσκεται ένα μεγάλο σαλόνι, ενώ ο χώρος του ισογείου ολοκληρώνεται από την κουζίνα, η οποία έχει θέα σε πράσινο, και το w.c. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι όλα τα δωμάτια έχουν το δικό τους μπαλκόνι. Οι χώροι εντός του κυρίως σπιτιού ολοκληρώνονται από μια σοφίτα πάνω από τον δεύτερο όροφο, η οποία μπορεί να χρησιμεύσει ως γραφείο ή ξεχωριστό υπνοδωμάτιο. Στο υπόγειο του κτιρίου βρίσκεται μια ξεχωριστή γκαρσονιέρα-ξενώνας με απευθείας πρόσβαση στον κήπο, προσφέροντας επιπλέον χώρους για διαμονή.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μόλις 5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις απέναντι από την ανακατασκευή της Μαρίνας Φλοίσβου και του πολιτιστικού κέντρου Σταύρος Νιάρχος.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί την αυθεντικότητά της, το Παλαιό Φάληρο προσφέρει μεγάλες παραθαλάσσιες διαδρομές για περπάτημα, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και κλαμπ. Το Παλαιό Φάληρο είναι μια περιοχή με επενδυτικό ενδιαφέρον για οικογένειες, για αγοραστές που επιζητούν να έχουν αποδόσεις για την επένδυσή τους, αλλά και για τα νοικοκυριά, καθώς βρίσκεται κοντά στα σχολεία, τα πολιτιστικά κέντρα, τον Εθνική Όπερα, την Εθνική Βιβλιοθήκη και τις μαρίνες.
Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της ακτής. Προσφέρει, εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία, ενώ βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας δυνατότητα μιας γρήγορης απόδρασης στα νησιά. Επιπλέον, απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική Η γειτονιά επωφελήθηκε έντονα από την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της Μαρίνας Φλοίσβου μαζί με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την πρώτη επιλογή για επένδυση ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U7VK - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1932
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή