Ρετιρέ στραταρχου παπαγου, Κέντρο, Εύοσμος

ΕύοσμοςΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ
  • € 190.000
  • 4
  • 117
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Εύοσμος, Εύοσμο: Πωλείται διαμπερές Διαμέρισμα 117τ.μ. στον 2ο όροφο με ασανσέρ με κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο, αποθήκη και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 2007 και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θέση στάθμευσης, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες, συναγερμό, δορυφορική κεραία. Είναι ιδανικό για οικογένειες και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Το ακίνητο διαθέτει 7τ.μ. νομιμοποιημένο χώρο με ακάλυπτο διαμορφωμένο για κήπο και πάρκινγκ. Επιπλέον στο ακίνητο υπάρχει αναμονή για κατασκευή τζακιού. Πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία, αφού εκτός των ευρύχωρων χώρων του διαμερίσματος, υπάρχει και εξωτερικός, ελεγχόμενος χώρος για να παίζουν παιδιά.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. 

Τιμή 190.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1972-1010
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1972-1010 - 06/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
117 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή