Δυάρι νέο, πρώτος όροφος, Κέντρο, Χανιά

Χανιά
  • € 409.000
  • 3
  • 90
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα πολυτελούς κατασκευής στην Χαλέπα.

Πωλείται διαμέρισμα  υπό κατασκευή, σε πολυτελή οικοδομή.  Η ιδιοκτησία βρίσκεται σε μία από τις πιο επιθυμητές περιοχές των Χανίων της Χαλέπας. Η αρχιτεκτονική του κτηρίου είναι μοντέρνα,  συνδυάζοντας την άνεση με την λειτουργικότητα, ενώ  τα υλικά υψηλής ποιότητας ενισχύουν τον αποκλειστικό χαρακτήρα του έργου.
Το διαμέρισμα  έχει εμβαδόν 90,57τ.μ. είναι στον πρώτο όροφο και αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο. Επεκτείνεται σε  ενιαίο χώρο με  σαλόνι τραπεζαρία κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιo,  βεράντα, αποθήκη και  θέση στάθμευσης. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, αντλία θερμότητας για ψύξη θέρμανση, θερμομόνωση, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα,  πλακάκια στα δάπεδα, ασανσέρ  και  μεγάλα ανοίγματα με υπέροχη θέα για να απολύσετε τον καφέ σας και στιγμές χαλάρωσης.

Το κτήριο διακρίνεται για την ωραία  θέση του,  την υψηλή ποιότητα της υποδομής, τα φυτεμένα δώματα την Ιδιαίτερη βαρύτητα που έχει δοθεί στην ενεργειακή απόδοση του η οποία κατατάσσεται στην κατηγορία Α+. Το διαμέρισμα παραδίδεται καλοκαίρι του 2025.

Ο περιβάλλοντας χώρος  χαρακτηρίζεται από όμορφους χώρους πρασίνου, είναι κοντά  σε όλες τις ευκολίες αγοράς και υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και κοντά στο κέντρο των Χανίων.

Χαρακτηριστικά

ΠΕΑ Α+,

Πολυτελές, Αποθήκη, Φωτεινό, Διπλά τζάμια, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Βεράντες, Ασανσέρ, Θέα θάλασσα, Θέση στάθμευσης.

Λίγα λόγια για την περιοχή.

Η Χαλέπα είναι ένα από τα πιο όμορφο προάστειο των Χανίων, βρίσκεται κοντά στο κέντρο, υπάρχουν πολλά παλαιά πέτρινα ανακαινισμένα επιβλητικά  κτήρια, το νέο μουσείο, η παλαιά  εκκλησία  της Αγίας Μαγδαλινής με τον υπέροχο κήπο, το σπίτι του Ελευθέριου Βενιζέλου που τώρα είναι μουσείο, καθώς και ένα τμήμα της παραλίας αγκαλιάζει αυτήν την περιοχή.

Αποστάσεις από το κέντρο των Χανίων και το Ενετικό λιμάνι 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, από θάλασσα 1,7χλμ, και από το αεροδρόμιο 10,8 χλμ.

Εμβαδόν 90,57τ.μ.

Τιμή Ευρώ 409.000 συν έξοδα μεταβίβασης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AK 4159 - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 409.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή