Duplex Επαρχιακή Οδός Αγγελιανά-Ελεύθερνα, Ρέθυμνο 74052, Πρίνος, Αρκάδι

ΑρκάδιΕπαρχιακή Οδός Αγγελιανά-Ελεύθερνα, Ρέθυμνο 74052
  • € 300.000
  • 3
  • 156
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Διώροφη Κατοικία με Υπόγειο προς Πώληση στη Σκαλέτα Ρεθύμνου.

Ανακαλύψτε αυτή την εξαίσια διώροφη κατοικία, με υπόγειο, που βρίσκεται στη Σκαλέτα του Ρεθύμνου. Με ένα συνδυασμό στυλ και προσεγμένων ανέσεων.

Ισόγειο:

Ενιαία κουζίνα ενσωματωμένη άψογα με το σαλόνι, δημιουργώντας ένα ευρύχωρο περιβάλλον. Ένα τζάκι, που προσθέτει ζεστασιά και γοητεία στο χώρο διαβίωσης. Βολικό W.C. για καλεσμένους.

Πρώτος όροφος:

Δύο υπνοδωμάτια, που προσφέρουν ένα γαλήνιο καταφύγιο για ξεκούραστες νύχτες. Καλά εξοπλισμένο μπάνιο που προσφέρει άνεση και πολυτέλεια.
Βεράντες και στους δύο ορόφους, που προσφέρουν γραφική θέα και ένα τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε.

Υπόγειο:

Ιδιωτικό γυμναστήριο, που καλύπτει τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης χωρίς να αφήνετε την άνεση του σπιτιού σας. Σάουνα, που προσφέρει χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Σύγχρονες ανέσεις:

Σύστημα κεντρικής θέρμανσης σε όλους τους χώρους, εξασφαλίζοντας ζεστασιά κατά τις ψυχρότερες εποχές. Μεγάλη πισίνα, που προσφέρει μια αναζωογονητική όαση στη δική σας αυλή.

Επίπλωση και Σχεδιασμός:

Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο, συνδυάζοντας το σύγχρονο ντιζάιν με τη λειτουργικότητα. Άψογη προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα κομψότητας και άνεσης.

Εγγύτητα στη θάλασσα:

Απολαύστε την πολυτέλεια να βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη μαγευτική θάλασσα, επιτρέποντας χαλαρούς περιπάτους και ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα. Ιδανική για όσους εκτιμούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, αυτή η κατοικία προσφέρει μια αρμονική ισορροπία κομψότητας και σύγχρονης άνεσης. Είτε αναζητάτε μια μόνιμη κατοικία είτε ένα καταφύγιο διακοπών, αυτό το σπίτι είναι απόδειξη πολυτελούς διαβίωσης.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθυκοφηλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Τα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια που έχουμε στη λίστα μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα, για να διασφαλιστεί ότι υπάρχουν τίτλοι μεταβίβασης κυριότητας και τα σχετικά έγγραφα από το δασαρχείο και τις αρχαιολογικές αρχές (όπου είναι απαραίτητα). Ωστόσο, η ''Homeland'' δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την καταλληλότητα για δόμηση στο οικόπεδο ή το αγροτεμάχιο και ως εκ τούτου συνιστά στους υποψήφιους αγοραστές να ελέγξουν το γήπεδο που επιθυμούν να αγοράσουν από δικηγόρο και μηχανικό πριν από την οριστικοποίηση των συμβολαίων αγοράς.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0616 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
156 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
κοινόχρηστα
€ 120/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή