Μονοκατοικία βίλα Παλιούρι, Παλιούρι, Παλλήνη

ΠαλλήνηΠαλιούρι
  • € 1.250.000
  • 5
  • 190
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-801 - Παλλήνη Παλιούρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 190 τ.μ. σε οικόπεδο 1900 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 108000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 108000 μέτρα - Τιμή: 1.250.000 € Ένα σύγχρονο αριστούργημα, αυτή η νέα κατοικία παντρεύει άψογα τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με τη μεσογειακή γοητεία.
Οι κομψές καθαρές γραμμές και το όμορφο πέτρινο εξωτερικό δημιουργούν μια εντυπωσιακή οπτική έλξη, που συμπληρώνεται από αίθρια καλυμμένα με πέργκολα και διαμορφωμένους κήπους.

Μπείτε σε έναν κόσμο ηρεμίας και κομψότητας καθώς εξερευνάτε το υπαίθριο καταφύγιο, που διαθέτει πισίνα, τζακούζι και ένα όμορφο κατάστρωμα με θέα στη γαλάζια θάλασσα.
Τα μεγάλα ανοίγματα παραθύρων προσκαλούν το παράκτιο φως να διαχυθεί στο εσωτερικό, ενισχύοντας την ευρύχωρη αίσθηση της κατοικίας δύο επιπέδων.

Με σαλόνι 190μ², αυτή η βίλα διαθέτει τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, που αποπνέουν ποιότητα και πολυτέλεια σε κάθε στροφή.
Τα φινιρίσματα υψηλής ποιότητας σε όλο το μήκος αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση για αριστεία στη δεξιοτεχνία. Το οικόπεδο 1900m², πλήρως περιφραγμένο και ασφαλές, εξασφαλίζει ιδιωτικότητα, ενώ ο σχολαστικός εξωραϊσμός και ο προσεγμένος φωτισμός ενισχύουν την παραθαλάσσια ατμόσφαιρα.

Ζήστε την εμπειρία της παραθαλάσσιας ζωής στα καλύτερά της – όπου η αρχιτεκτονική κομψότητα συναντά τη γαλήνια ομορφιά της ακτογραμμής της Χαλκιδικής.

Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική.

Για υπόδειξη καλέστε μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-801 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
190 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή