Μονοκατοικία βίλα Καλαβρός, Καλαβρός 31100, Περιοχη χώρας, Λευκάδα

ΛευκάδαΚαλαβρός, Καλαβρός 31100
  • € 5.500.000
  • 3
  • 500
  • 3+
Περιγραφή
Αν αγαπάτε τη φύση, τη σιωπή, τον άνεμο, την ανατολή, το ιδιαίτερο ηλιοβασίλεμα, τη θάλασσα και εκτιμάτε τα εξαιρετικά υλικά και την προσοχή στη λεπτομέρεια από κάθε άποψη, η συγκεκριμένη Villa θα είναι η επόμενη επένδυση σας.

Tο κυρίως οίκημα είναι 500 τμ περίπου.
το επάνω διάζωμά είναι 150 τμ με δίμετρες μαρκίζες γύρω απ' όλο το κτήριο, συμπεριλαμβάνει 2 μεγάλα υπνοδωμάτιά με διπλά χειροποίητα κρεβάτια, 2 μεγάλα λουτρά με διπλές χειροποίητες μπανιέρες, 1 κουζίνα και μια τραπεζαρία στον ίδιο χώρο, 1 μεγάλο καθιστικό με ένα τεράστιο τζάκι, ορατό από την μία κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι, 2 μεγάλες στεγασμένες βεράντες με προσανατολισμό τόσο προς την ανατολή όσο και προς την δύση, ένα σιδερένιο-τζαμένιο θερμοκήπιο, σχεδόν κολλητά με το σπίτι, 85 τμ και μια πισίνα (16 χ 6) 90 τμ περίπου με υδρομασάζ εντός και περιβάλλοντα χώρο σε τζαμαρία με απεριόριστη θέα.

Το κάτω διάζωμά συνδέεται εσωτερικά και εξωτερικά με το επάνω και αποτελείται από ένα διαμέρισμα,(75 τμ) πανομοιότυπο με το επάνω διάζωμα, με σαλόνι, κουζίνα, γραφείο, υπνοδωμάτιο και λουτρό.

Επιπλέον περιβάλλεται από 3 αίθουσες,(100 +100 + 75 τμ) έκτος της μπροστινής πρόσοψης με θέα στον κήπο, στις καλλιέργειες και την θάλασσα. συν το γυμναστήριο, το ατμόλουτρο και την σάουνα. και παραδίπλα το μηχανοστάσιο του σπιτιού. Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχει ένα υπόγειο κάτω από το χώρο σταθμευσης, 40 περίπου τμ, που περιλαμβάνει αντλίες νερού, γεννήτρια για διακοπή ρεύματος, ψυγεία και αποθήκη.

Στο κτήμα των περίπου 7.000 τμ υπάρχει επιπλέον ένα πέτρινο οίκημα που χρησιμεύει ως ταβέρνα- μαγειρειό 30 τμ περίπου και λίγο παραπέρα ένα ιδιόμορφο κοτέτσι γύρω από ένα δένδρο.

Η όλη κατοικία όπως και η πισίνα θερμαίνεται η δροσίζεται από ενδοδαπέδια και ενδοτοίχια θέρμανση η δροσισμό μέσω αντλίας θερμότητος και ηλιόθερμων στην προσβάσιμη οροφή.

Το κτήμα βρίσκεται στην άκρη μιας καταπράσινης λαγκαδιάς με απεριόριστη θέα προς την θάλασσα και τα πέριξ βουνά έχοντας υπέροχο ηλιοβασίλεμα στο πέλαγος όπως και ανατολή, βρίσκεται σε ύψος 444 μέτρων, στην περιοχή καλαβρός, 2 χλμ από το χωρίο κάβαλος, 4 χλμ από το χωρίο τσουκαλάδες, 6 χλμ από την πλησιέστερη παραλία "πευκούλια" και 10 χλμ από την πόλη της Λευκάδας, η 15' λεπτά της ώρας με το αυτοκίνητο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
LE430435 - 05/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
500 m²
δωμάτια
3 δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 5.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή