Γκαρσονιέρα Φορνέζη, 35, Καλλιθέα Ελλάδα, 17675, Αγία Ελεούσα, Καλλιθέα

ΚαλλιθέαΦορνέζη, 35, Καλλιθέα Ελλάδα, 17675
  • € 1.100/μήνα
  • 2
  • 45
  • 1
  • S
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2024
Περιγραφή
Διαμέρισμα 45 τμ με πρόσβαση στον εσωτερικό κήπο της πολυκατοικίας - είναι δροσερό το καλοκαίρι και προστατευμένο από το κρύο τον χειμώνα. Διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο με μπαλκονόπορτα, διπλό κρεβάτι, κουζίνα, σαλόνι με καναπέ κρεβάτι και μπαλκονόπορτα, μπάνιο με ντουζιέρα, χολ με γραφείο και πλυντήριο ρούχων, έπιπλα κήπου, 2 κλιματιστικά inverter, wifi Internet, επίπεδη τηλεόραση με smart TV box, κουζίνα με κεραμικές εστίες και φούρνο, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα, τοστιέρα, ψηστιέρα, καφετιέρα γαλλικού καφέ, σίδερο, σιδερώστρα και πιστολάκι μαλλιών.
Απέχει 500 μέτρα από τον σταθμό μετρό της Καλλιθέας και είναι πολύ κοντά σε στάσεις λεωφορείων στη Θησέως και τη Σιβιτανίδου. Η περιοχή είναι γεμάτη καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια. Είναι κοντά στο κέντρο της Αθήνας, το Κέντρο Πολιτισμού Στ. Νιάρχος, τον Πειραιά και τη Μαρίνα Φλοίσβου.
Η μηνιαία τιμή αφορά σε μισθώσεις άνω των 60 ημερών. Μισθώσεις κάτω των 60 ημερών υπόκεινται σε χρέωση καθαρισμού, ΦΠΑ, τέλος παρεπιδημούντων και τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση που χρεώνονται έξτρα. Περιλαμβάνει όλους τους λογαριασμούς και τα κοινόχρηστα και Internet 100 Mgbps.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
Fornezi
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
ημιυπόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.100/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1969
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή