Δυάρι Ίλιον, Παλατιανή, Ίλιον

ΊλιονΊλιον
  • € 280.000
  • 3
  • 86
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Νεόδμητο διαμέρισμα στον 1ο όροφο, 86 τ.μ. Αποτελείται από 2 υ/δ, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Κατασκευασμένο το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και παρέχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
Με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου στο μπαλκόνι, που χρησιμοποιείται τόσο για τη θέρμανση, όσο και για ζεστό νερό χρήσης όλο το χρόνο.
Πόρτα ασφαλείας, πατώματα από πλακάκι, κουφώματα με θερμοδιακοπή και διπλά ενεργειακά τζάμια και σίτες. Σύγχρονα ηλεκτρολογικά και υδραυλικά. Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρολογικός πίνακας έχει περισσότερες από 30 ασφάλειες και υπάρχουν και δύο πίνακες υδροληψίας (ένας για τις παροχές της θέρμανσης και ένας για τις υπόλοιπες παροχές). Έτσι διασφαλίζεται η ανεξαρτησία και αυτονομία κάθε παροχής. Εξωτερικά υπάρχει θερμοπρόσοψη.
Κάθε υπνοδωμάτιο, όπως και το σαλόνι έχει τις δικές του ηλεκτρολογικές παροχές (πρίζες ρεύματος, TV και ethernet για τηλέφωνο και internet. Όλες οι γραμμές TV και ethernet καταλήγουν σε ένα κοινό σημείο, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ενσύρματου δικτύου σε όλο το σπίτι. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει ντουλάπα με συρόμενα φύλλα και το κύριο έχει και παροχές ρεύματος και TV εντός αυτής.
Μπαλκόνια υπάρχουν σε κάθε υπνοδωμάτιο και στο σαλόνι. Η κουζίνα που είναι ενιαία με το σαλόνι, έχει παράθυρο μεγάλο που βλέπει στον ακάλυπτο, ο οποίος είναι αρκετά μεγάλος και στο ισόγειο θα γίνει κήπος (περίπου 3μ Χ 3μ). Επίσης, στην ενιαία σαλονοκουζίνα υπάρχουν συνολικά τρία παράθυρα (επιπλέον αυτού της κουζίνας) και έτσι εξασφαλίζεται ο επαρκής φωτισμός του διαμερίσματος.
Υπάρχει έτοιμη παροχή για εγκατάσταση ηλιακού στην ταράτσα. Διαθέτει θέση πάρκινγκ πυλωτής και αποθήκη 20τμ τετραγωνισμένη στο υπόγειο, που κατεβαίνει και το ασανσέρ. Η αποθήκη έχει παροχή ρεύματος που συνδέεται με το διαμέρισμα και φωτισμό επαγγελματικού τύπου (φώτα οροφής τύπου σωλήνα). Επίσης, η αποθήκη, έχει φυσικό αερισμό, είτε μέσω ενός μικρού παραθύρου, είτε μέσω αεραγωγού.
Στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, υπάρχει ασανσέρ που χωράει 6-8 άτομα, το οποίο κατεβαίνει έως και το υπόγειο, όπως επίσης υπάρχουν παράθυρα στις σκάλες σε κάθε όροφο. Τα σκαλιά είναι με μάρμαρο και φέρουν κρυφό led φωτισμό κάθε τρία σκαλιά. Κρυφός φωτισμός led υπάρχει επίσης και στη ράμπα εισόδου της πυλωτής. Αναφέρεται η λεπτομέρεια ότι μάρμαρα έχουν τοποθετηθεί και στα πρεβάζια των παραθύρων που έχει κάθε διαμέρισμα, ήτοι στην κουζίνα και στο σαλόνι, όπως και στα παράθυρα της σκάλας της πολυκατοικίας, τα οποία μαρμάρινα πρεβάζια φέρουν εσοχή (ποταμός) στο κάτω μέρος τους για να μην τρέχουν τα νερά πάνω στην τοιχοποιία.
Όλα τα παράθυρα έχουν ρολά, τα οποία μπορούν να προστεθούν σε σύστημα αυτοματισμού που θα ελέγχεται από το κινητό και όλες οι μπαλκονόπορτες, έχουν συρόμενα εντοιχιζόμενα παντζούρια.
Τα μπαλκόνια όλα, είναι άνετα και αρκετά ικανοποιητικών διαστάσεων.
Σημαντικό: Ο κατασκευαστής παρέχει εγγύηση 10 ετών.
Παράδοση ακινήτου έως 28/02/2024.
Είναι δυνατή η αποστολή της κάτοψης του διαμερίσματος κατόπιν αιτήματος.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
686151 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
86 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή