Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΕλάτιοΚορίθι
  • € 3.500.000
  • 145.736
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 2-125 - Στο Κορίθι του δήμου Ελατίων προσφέρεται προς πώληση μοναδικό οικόπεδο εκτάσεως 145,736 τ.μ., ιδανικό για την ανέγερση πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας ή συγκροτήματος κατοικιών.
Η έκταση, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού, αποτελεί προνομιακή επιλογή λόγω της συνεχούς ανάπτυξης της περιοχής. Ετησίως, κατασκευάζονται πολυτελείς βίλες στην συγκεκριμένη περιοχή του νησιού, προσελκύοντας τουρίστες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιθυμούν να απολαύσουν πολυτελείς διακοπές δίπλα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.
Το οικόπεδο, στα 102 στρέμματα εκ του συνόλου, παρέχει ευκαιρίες για ανοικοδόμηση 8000τ.μ. για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα αύξησης τους εάν είναι απαραίτητο, ενώ τα 810 μέτρα ακτογραμμής ανοίγουν τον δρόμο για εντυπωσιακά σχέδια ανάπτυξης.
Η θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος και το νησί της Κεφαλονιάς είναι εκθαμβωτική, ενώ η τοποθεσία του οικοπέδου είναι εξαιρετική, ακριβώς πάνω από τις διάσημες γαλάζιες σπηλιές.
Η πρόσβαση από το οικόπεδο προς τις γαλάζιες σπηλιές με βάρκα γίνεται σε μόλις 5 λεπτά ενώ με τον ίδιο τρόπο προσέγγισης χρειάζονται μόλις 15 λεπτά για να βρεθείς στην μαγευτική και παγκοσμίως γνωστή παραλία του ναυαγίου.
Το οικόπεδο απέχει 4 λεπτά από το λιμάνι του Αγίου Νικολάου. Σε αυτό το λιμάνι, εκτός από το καράβι που προσφέρει σύνδεση μεταξύ του νησιού της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, υπάρχει επίσης πληθώρα ιδιωτικών και τουριστικών σκαφών.
Η περιοχή προσφέρει ευρεία επιλογή καταστημάτων για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών αλλά και παραδοσιακές ταβέρνες, πολυτελή εστιατόρια και καφέ-μπαρ.
Λόγω της εκτεταμένης έκτασής του και των προοπτικών ανοικοδόμησης, το οικόπεδο αποτελεί ιδανική επιλογή για τη δημιουργία εντυπωσιακών τουριστικών εγκαταστάσεων ή πολυτελών κατοικιών.
Αυτό το μεγάλο και μοναδικό κτήμα στο νησί της Ζακύνθου προσφέρει σε επενδυτές μια εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσουν έναν παραδεισένιο χώρο.
Η προνομιακή θέση του, μαζί με την απίστευτη θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος, καθιστούν το οικόπεδο ένα σημαντικό κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος.
Η εύκολη πρόσβαση σε γνωστά τουριστικά αξιοθέατα προσδίδει επιπλέον αξία στην επένδυση, καθιστώντας το οικόπεδο μια μοναδική ευκαιρία σε επενδυτές που θέλουν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και ξεχωριστό έργο στο μαγευτικό νησί της Ζακύνθου.
Η τιμή είναι συζητήσιμη μόνο για σοβαρές προτάσεις.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-125 - 17/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
145.736 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 3.500.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή