Τριάρι Σταυρούπολη, Νικόπολη, Σταυρούπολη

ΣταυρούποληΣταυρούπολη
  • € 140.000
  • 4
  • 125
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 1ος, στην περιοχή: Σταυρούπολη - Νικόπολη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 125 τ.μ.. Αποτελείται από: 3 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 wc, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1980. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται Καλοριφέρ, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, έχει θέα Αστικό τοπίο και έχει Νοτιοδυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Οροφοδιαμέρισμα, Βαμμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Internet, Μισθωμένο, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά. Τιμή: €140.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
686051 - 20/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή