Δυάρι Κεραμεικού 29, 104 36, Αθήνα, Κεραμεικός, Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός

Γκάζι - Μεταξουργείο - ΒοτανικόςΚεραμεικού 29, 104 36, Αθήνα
  • € 250.000
  • 3
  • 63
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 6-683 - Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός Βοτανικός ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 63 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1964 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια απόσταση από μετρό 1000 μέτρα - Τιμή: 250.000 € Πωλείται ένα σύγχρονο διαμέρισμα πολυτελούς κατασκευής στην Αθήνα, στον 5ο όροφο ενός κτιρίου, με συνολική έκταση 63 τ.μ. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και ηλιόλουστο, με δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι και κουζίνα σε ενιαίο χώρο, καθώς και ένα λουτρό.
Η κατοικία βρίσκεται σε γωνιακή πολυκατοικία σε εξαιρετική τοποθεσία δίπλα στην πλατεία Αυδή. Ανακατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου και ολοκληρώθηκε το 12/2023. Η ανακαίνιση περιλαμβάνει νέα υδραυλική εγκατάσταση με κολεκτέρ ύδρευσης, καινούργια ηλεκτρολογική εγκατάσταση, δάπεδα από μασίφ ξύλο και πλακίδια, μοντέρνα έπιπλα κουζίνας με ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές, πολυτελή είδη υγιεινής, κλιματισμό με inverter, ηλιακό θερμοσίφωνα, συναγερμό, πυρανίχνευση, υποδομή για κάμερες, υποδομή για δορυφορική κεραία και οπτική ίνα.
Το διαμέρισμα διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με ηλεκτρική κλειδαριά, τέντες και μπαλκόνι με υπέροχη θέα. Επίσης, παρέχει ηλεκτρικά ρολά, σίτες, κεντρικό κλιματισμό για ψύξη και θέρμανση, καθώς και πρόνοιες για κεραία και κάμερες ασφαλείας.
Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική, μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Αυδή, βρίσκεται στο Κέντρο της Αθήνας και είναι εύκολα προσβάσιμο από το μετρό Μεταξουργείου και Ομόνοιας.


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
6-683 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
63 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1964
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή