Μονοκατοικία βίλα Επ. Οδός 5-Βέροιας-Κυψέλης, Παλατίτσια, Βεργίνα

ΒεργίναΕπ. Οδός 5-Βέροιας-Κυψέλης
  • € 180.000
  • 5+
  • 170
  • 2
Περιγραφή
Πωλείται μονοκατοικία πλήρως εξοπλισμένη και επιπλωμένη 170,00 τ.μ. εντός οικοπέδου 1680,00 τ.μ. στον οικισμό Παλατίτσια του Νομού Ημαθίας και σε απόσταση ενός (1) χιλιομέτρου από τον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών (Βεργίνα).
Αποτελείται από δύο (2) κύριους ορόφους οι οποίοι επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα επενδυμένη με μάρμαρο – γρανίτη. Ο πρώτος όροφος (ισόγειο) διαθέτει δύο επίπεδα τα οποία διαχωρίζονται εμφανώς με ένα σκαλοπάτι. Το πάνω επίπεδο περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές η οποία έχει πάγκο γρανίτη και ντουλάπια από ξύλο τριανταφυλλιάς. Το κάτω επίπεδο αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με τζάκι από μάρμαρο, μπουφέ, σύνθετο. Επιπλέον στο κάτω επίπεδο υπάρχει μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και βοηθητικό χώρο με πλυντήριο ρούχων. Ο δεύτερος όροφος περιλαμβάνει τρεις (3) μεγάλες κρεβατοκάμαρες, εκ των οποίων η μία master, χωλ και μπάνιο με ντουζιέρα. Όλες οι κρεβατοκάμαρες διαθέτουν εντοιχισμένες ντουλάπες.
Εξωτερικά του κυρίως σπιτιού και στην πίσω πλευρά υπάρχουν δυο επιπλέον χώροι ανεξάρτητοι συνολικού εμβαδού 40,00 τ.μ.. Ο ένας χρησιμοποιείται σαν λεβητοστάσιο – αποθήκη και ο άλλος σαν βοηθητική κουζίνα με καθιστικό και μικρή τραπεζαρία πλήρως διαχωρισμένοι μεταξύ τους. Επίσης υπάρχει κλειστό πάρκινγκ συνολικού εμβαδού 50,00 τ.μ. με μεγάλη αποθήκη και WC.
Περιμετρικά του σπιτιού υπάρχουν κιόσκι, μπάρμπεκιου, δέντρα, ενώ όλες οι βεράντες και οι εξωτερικοί διάδρομοι είναι επενδυμένοι με πέτρα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5980355 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης