Duplex Αχαρνές, Θρακομακεδόνες, Αχαρνές

ΑχαρνέςΑχαρνές
  • € 950.000
  • 5+
  • 750
  • Όχι
Περιγραφή
Προσφέρουμε προς πώληση μια εξαιρετική ημιτελή μεζονέτα σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά, ψηλά και πανοραμικά σημεία των Θρακομακεδόνων. Το εμβαδόν του ακινήτου φτάνει τα 750 τ.μ. και βρίσκεται σε επικλινές οικόπεδο 1.400 τ.μ. Το σπίτι απλώνεται σε 4 επίπεδα - Υπόγειο, Ημιυπόγειο, Ισόγειο, και 1ος όροφος - προσφέροντας μια μοναδική ατμόσφαιρα διαβίωσης. Διαθέτει επίσης 5 κλειστές θέσεις στάθμευσης με ανελκυστήρα για άνετη πρόσβαση.

Κατασκευασμένο το 2000 με ποσοστό αποπεράτωσης περίπου 70%, το ακίνητο είναι κατασκευασμένο από τούβλα . Η κατάστασή του είναι ημιτελής, προσφέροντας στον νέο ιδιοκτήτη την ευκαιρία να διαμορφώσει τον χώρο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Το ακίνητο είναι πανταχούθεν ελεύθερο, με εντυπωσιακή πισίνα με απεριόριστη θέα στο μπροστινό μέρος , εσωτερικό ασανσέρ για την άνετη πρόσβαση, και βρίσκεται σε μια ήσυχη και καταπράσινη γειτονιά.

Τέλος, δύναται να μετατραπεί σε 3 ανεξάρτητα διαμερίσματα ή μεζονέτες

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2114148285 ή μέσω email στο info@athens-living.com. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας στο www.athens-living.com.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
705076 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
750 m²
δωμάτια
7 υπνοδωμάτια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή