Γκαρσονιέρα Λουτράκι-Περαχώρα, Κέντρο, Λουτράκι-Περαχώρα

Λουτράκι-ΠεραχώραΛουτράκι-Περαχώρα
  • € 100.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2024
Περιγραφή
Σε μία όμορφη γειτονιά της πόλης του Λουτρακίου πωλείται διαμέρισμα 50 τ.μ. τρίτου ορόφου. Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα, με πρόσβαση σε δυο μπαλκόνια με όμορφη και ανεμπόδιστη θέα σε βουνό και θάλασσα, ένα υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, με πρόσβαση σε μπαλκόνι καθώς και ένα λουτρό. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ, κλιματισμό , κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Επίσης διαθέτει αποθήκη στον υπόγειο χώρο του κτιρίου 5,40 τ.μ. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε γειτονιά με μεγάλους δρόμους με εύκολο πάρκινγκ. Χαρακτηριστικό του διαμερίσματος είναι η τοποθεσία του και η όμορφη θέα.

Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29529 Κιν.: +30 6980169502 www.skourasrealestate.gr ppav@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Παρασκευάς Παύλου

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
705301
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 100.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή