Ρετιρέ Κορωπί, Κέντρο, Κορωπί

ΚορωπίΚορωπί
  • € 220.000
  • 3
  • 100
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
ΚΩΔ: 705385 - Κορωπί, Ρετιρέ διαμέρισμα 4oυ ορόφου συνολικής επιφάνειας 60τμ κύριου χώρου, με διαμορφωμένο στούντιο ηχογράφησης στο υπόγειο συνολικής επιφάνειας 40τμ το οποίο διαθέτει κουζινάκι και WC, έχει όλες τις προδιαγραφές για πλήρη ηχομόνωση, όπως floating room s, ειδικές ηχομονωτικές πόρτες και πόρτα ασφαλείας .και με αποκλειστική χρήση ταράτσας 30τμ με μπάρμπεκιου και μοναδική θέα με δικό της ηλεκτρικό πίνακα, barbeque, πέργκολες και τέντες.
Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με απεριόριστη θέα σε βουνό και άπλετο φυσικό φως, μπάνιο και ενιαίο χώρο κουζίνα και σαλόνι με τζάκι και μπαλκόνι τόσο στο μπροστινό μέρος του όσο και στο ένα εκ των δύο δωματίων, αλλά και στην κουζίνα. Διατίθεται επίσης μία θέση στάθμευσης (πιλοτής) και αποθήκη υπογείου. Η πολυκατοικία έχει κατασκευαστεί το 2009, με υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Η θέρμανση του ακινήτου είναι κεντρική με πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται κλιματισμός, ηλιακός, κουφώματα αλουμινίου με τριπλά - ενεργειακά τζάμια και δάπεδα αποτελούμενα από πλακάκια. Πρόκειται για ένα ακίνητο σε καταπληκτική κατάσταση, με πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα σε Πεντέλη/Υμηττό. Το ακίνητο είναι προσόψεως, διαμπερές και πολύ φωτεινό. Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά: τέντες, ασανσέρ, ηλεκτρικές συσκευές και πόρτα ασφαλείας.
Υπάρχει Βίντεο και 360° Φωτογραφίες σε αυτή την αγγελία. Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά στην τοποθεσία που απεικονίζεται στον χάρτη.Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 4ος, στην περιοχή: Κορωπί - Κέντρο. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 100 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 600 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει 1 θέσεις στάθμευσης (1 Πιλοτής). Έχει κατασκευαστεί το 2009. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, Ηλιακός, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Εκκλησία, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, έχει θέα Βουνό, Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη και έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Ρετιρέ, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Παραδοσιακή Οικία, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Επαγγελματικό, Βραχυχρόνια Μίσθωση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Τέντες, Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Νυχτερινό Ρεύμα, Επιτρέπονται Κατοικίδια. Τιμή: €220.000. Terra Greca Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2117503300, email: terragrecaoffice@gmail.com, agousdo@gmail.com, infoterragreca@gmail.com, website: www.terra-greca.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
705385 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή