Τριάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Άνω Πετράλωνα, Πετράλωνα

Πετράλωνα
  • € 375.000
  • 4
  • 104
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Μπείτε στην τέλεια κατοικία σας, που βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής Αθήνας, με μια σειρά από χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας σε μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές των Άνω Πετραλώνων. Αυτό το διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο συνδυάζει αβίαστα τη σύγχρονη και διαρκή γοητεία. Απολαύστε το φυσικό φως που γεμίζει το σαλόνι, καθώς συμπληρώνεται από μια ανοιχτή κουζίνα, με έξοδο σε μπαλκόνι, τρία φωτεινά υπνοδωμάτια, δύο μπάνια με ντους, δημιουργώντας μια φιλόξενη και ζωντανή ατμόσφαιρα.
Προσεκτικά ανακαινισμένο για να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προδιαγραφές διατηρώντας, παράλληλα, την κλασική του γοητεία, αυτό το διαμέρισμα 104 τ.μ. προσφέρει την άνεση των συστημάτων αυτοθέρμανσης και των ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων αερίου, εξασφαλίζοντας μία άνετη και φιλική προς το περιβάλλον διαβίωση όλο το χρόνο.
Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον λόφο του Φιλοπάππου και την εμβληματική Ακρόπολη. Αυτό το διαμέρισμα σας προσκαλεί να βυθιστείτε στην πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό αυτού του ορόσημου παγκόσμιας κληρονομιάς.
Είτε αναζητάτε πολιτιστική εξερεύνηση, ψυχαγωγία ή εκπαιδευτικές αναζητήσεις, όλα είναι εύκολα προσβάσιμα με αποτελεσματικές επιλογές μεταφοράς στο κατώφλι σας.
Απολαύστε την άνεση της γειτνίασης με το λόφο του Φιλοπάππου και τη διάσημη Ακρόπολη και, ταυτόχρονα, την έντονη νυχτερινή ζωή, τα ψώνια και τις γαστρονομικές επιλογές που προσφέρουν τα κοντινά εστιατόρια και μπαρ.
Αυτή η κατοικία περιβάλλεται, επίσης, από σχολεία, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους εκτιμούν τόσο την προσβασιμότητα όσο και την ποιότητα ζωής. Καλώς ήρθατε σε έναν τρόπο ζωής, όπου κάθε πτυχή της γοητείας της Αθήνας είναι στα χέρια σας.

Τα Άνω Πετράλωνα, που βρίσκονται πάνω από τη γραμμή του μετρό, ξεχωρίζουν ως το πιο ζωντανό και δημοφιλές τμήμα, με πολλά ελληνικά εστιατόρια που προσφέρουν αυθεντική κουζίνα, μπαρ και γοητευτικές καφετέριες κατά μήκος της πλατείας Μερκούρη έως την οδό Κυδαντίδων, μέσω της οδού Τρώων. Ανεβείτε στην οδό Troon για να συναντήσετε μια γραφική, πετρόκτιστη γειτονιά παγωμένη στο χρόνο, που αποπνέει την ουσία της Αθήνας του 1960 με το άρωμα του γιασεμιού και του βασιλικού να αναδύεται από τις αυλές των σπιτιών.
Αγαπημένο από διάσημους Έλληνες γνώστες και καλλιτέχνες για την εγγύτητά του στο κέντρο και τη νοσταλγική του ατμόσφαιρα, τα Άνω Πετράλωνα παραμένουν ένας αυθεντικός αθηναϊκός θύλακας. Παρά τη δημοτικότητά της, η περιοχή διατηρεί την ταυτότητα και την ομορφιά της από τον περασμένο αιώνα, αντιστέκεται σταθερά σε μια πιο σύγχρονη αναμόρφωση. Ακολουθήστε την οδό Δημοφώντος και θα βρεθείτε στο Θησείο, μια ξεχωριστή περιοχή με τη δική της μοναδική γοητεία.
Κάτω από τη γραμμή του μετρό, τα Κάτω Πετράλωνα, μια εργατική γειτονιά, μπορεί να είναι λιγότερο γνωστή από την ανώτερη αντίστοιχή της, αλλά σίγουρα αξίζει να την εξερευνήσετε. Περιπλανηθείτε στους δρόμους του, παρακολουθήστε παιδιά να παίζουν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης, απολαύστε απολαυστικό σουβλάκι στην Πλατεία Ιούς και απολαύστε έναν καφέ στις γοητευτικές καφετέριες κάτω από το σταθμό του μετρό. Αυτή η επερχόμενη συνοικία έχει ήδη καθιερωθεί ως μια πολύπλευρη τοποθεσία, αποκαλύπτοντας συνεχώς νέα και μαγευτικά μέρη με δελεαστικές γεύσεις, αρώματα και εξαιρετικές υπηρεσίες, που υπόσχονται ένα μέλλον γεμάτο κρυμμένα πετράδια.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02S940 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 375.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1967
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή