Μονοκατοικία βίλα 140 τμ, Ασμήνιο, Αρτεμίσιο

Αρτεμίσιο
  • € 377.000
  • 5+
  • 140
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Μια μοναδική τοποθεσία!
Στον κόσμο των πολυτελών ακινήτων, είναι σπάνιο να βρεις ένα ακίνητο που να ξεχωρίζει πραγματικά ως μια ευκαιρία που σου δίνεται μια φορά στη ζωή.
Μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν τρόπο ζωής που ορίζεται από την πολυτέλεια, την ιδιωτικότητα και τη φυσική ομορφιά της παραθαλάσσιας τοποθεσίας του.

Καταπληκτική-ΒΙΛΑ 2 επιπέδων στην περιοχή Ασμηνι Ιστιαίας. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 140τμ. (70τμ+70τμ) και βρίσκεται σε οικόπεδο 1.498τμ. Αποτελείται από το ισόγειο με 2 Υ/Δ, ένα μπάνιο, ενα wc, μια αποθήκη, κι ενα μεγάλο χώρο υποδοχής με εξωτερική βεράντα. Ο 1ος όροφος αποτελείται απο ενα μεγάλο υπνοδωμάτιο, ένα μεγάλο μπάνιο ,έναν χώρο αποθήκης με μεγάλο χώρο καθιστικο με τζάκι και κουζίνα εντοιχιζόμενη ανοικτού τύπου ενιαία μέσα στον χώρο. Ο πάνω όροφος διαθέτει μεγάλες ανετες βεράντες μπρος πισω.
Έχει κατασκευαστεί το 2005. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη με πετρέλαιο - λέβητα στο υπόγειο, ενώ επίσης διατίθεται και κλιματισμός, ηλιακός και boiler. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι πλακάκια. Η κατάστασή του είναι καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε θάλασσα, παραλία, εκκλησία, πολύ κοντά στο κέντρο πόλης Ιστιαίας , με κέντρα διασκέδασης,και έχει θέα ανεμπόδιστη.
Το ακίνητο είναι επιπλωμένο, φωτεινό, διαμπερές, παραθαλάσσιο, και είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία. Επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, ηλεκτρ. συσκευές, αποθήκη, εσωτερική σκάλα, κήπος, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, BBQ, τριφασικό ρεύμα, αυτόματο πότισμα, γκαζόν, δέντρα,. Είναι σε ήσυχη γειτονιά με δικη του αυτονομία νερού - γεώτρηση. Ακόμη υπάρχει και μια αποθήκη μεγάλη 40 τμ πισω από το κτήριο. Τιμή: €377.000
Ενα μικρό τουριστικό θέρετρο, το Ασμήνι κατορθώνει να διατηρεί την γραφικότητα και την παραδοσιακή του ομορφιά, με αρκετά πέτρινα σπίτια των προηγούμενων αιώνων, διατηρημένα και ανακαινισμένα! Γραφικότατα όλα.. η εκκλησία του Άγιου Νικόλαου, το μικρό λιμανάκι, τα σοκάκια.. Όμορφα τα καταλύματα και πολλά τα εξαιρετικά ταβερνάκια στην πλατεία και στην παραλία του με ολόφρεσκους θαλασσινούς μεζέδες! Το Ασμήνι βρίσκεται: * στα 8,7 χιλιόμετρα ανατολικά της Ιστιαίας, επάνω στον κεντρικό δρόμο-κατεύθυνση προς Πευκί-σχεδόν ενώνονται οι δύο πόλεις πια, * στα 135 χιλιόμετρα από Χαλκίδα, * στα 28,7 χιλιόμετρα από Λουτρά Αιδηψού-μέσω Ιστιαίας, * στα 21,5 χιλιόμετρα από Αγιόκαμπο-μέσω Ιστιαίας, * στα 42 χιλιόμετρα από Λίμνη-μέσω Ροβιών).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5986585 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 377.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή