Duplex 87 τμ, Κέντρο Σαρωνίδας - παραλία, Σαρωνίδα

Σαρωνίδα
  • € 220.000
  • 2
  • 87
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Σαρωνίδα, Αττική - Κωδικός ακινήτου: 15644

Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αττικής, η Σαρωνίδα, βρίσκεται αυτή η υπέροχη μεζονέτα προς πώληση. Το ισόγειο ακίνητο, με συνολική επιφάνεια 87 τ.μ., αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, έναν ευρύχωρο και φωτεινό χώρο σαλοκουζίνας και δύο μπάνια.

Κατασκευασμένη το 2001, αυτή η μοναδική μεζονέτα διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ και απολαμβάνει απεριόριστη θέα στην πανέμορφη περιοχή της Σαρωνίδας. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη και λειτουργεί με πετρέλαιο, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου και τα πατώματα καλυμμένα με όμορφα πλακάκια. Επιπλέον, η μεζονέτα διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες, κήπο, τζάκι, A/C, σίτες και διπλά τζάμια για προστασία από τον θόρυβο και το κρύο.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της μεζονέτας είναι τα μεγάλα μπαλκόνια, συνολικής επιφάνειας 45 τ.μ., που προσφέρουν μια απίστευτη θέα στη θάλασσα και το γύρω τοπίο. Αυτό το υπέροχο ακίνητο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ήσυχο και φιλόξενο καταφύγιο στην πανέμορφη Σαρωνίδα.

Η τιμή πώλησης της μεζονέτας είναι 220.000€. Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας κομμάτι παράδεισου στη Σαρωνίδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε μια ξενάγηση στο ακίνητο. Κωδικός ακινήτου: 15644
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
15644 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
87 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή