Duplex, άριστη κατάσταση, 198 τμ, Καλυμνιώτικα, Βούλα

Βούλα
  • € 700.000
  • 5
  • 198
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Ισόγεια μεζονέτα με υπέροχη εσωτερική αυλή στα Καλυμνιώτικα, μία από τις πιο όμορφες και προσβάσιμες γειτονιές της Βούλας, αναμένει το νέο της ιδιοκτήτη!

Η εξαιρετική αυτή κατοικία, συνολικής επιφάνειας 198 τ.μ., βρίσκεται σε ένα συγκρότημα 4 μεζονετών και αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο, επιφάνειας 102 τ.μ., συναντάμε ένα ενιαίο χώρο τραπεζαρίας - καθιστικού με τζάκι και μεγάλες μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε ένα ευρύχωρο μπαλκόνι, δύο υπνοδωμάτια (το ένα en-suite) και ένα δεύτερο μπάνιο. Μία δεύτερη μπαλκονόπορτα ενώνει το χώρο με την εσωτερική αυλή των 90 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης, διαθέτει πέργκολα και μικρή κουζίνα, προσφέροντας τις ιδανικές συνθήκες για αξέχαστες οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης! Μέσω μίας φαρδιάς εσωτερικής σκάλας, κατεβαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο, όπου υπάρχει ένας ενιαίος χώρος κουζίνας-καθιστικού με μεγάλα παράθυρα που πλημμυρίζουν το χώρο με φυσικό φως, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και ένας αποθηκευτικός χώρος. Επίσης, το ακίνητο διαθέτει δύο κύριες εισόδους, μία υπόγεια θέση στάθμευσης 10 τ.μ. και μία κοινόχρηστη αποθήκη συνολικής επιφάνειας 13 τ.μ. Επιπλέον χαρακτηριστικά: Πόρτες ασφαλείας και σύστημα συναγερμού.

Μια ξεχωριστή επιλογή για μια οικογένεια με παιδιά, μόλις λίγα λεπτά μακριά από την τοπική αγορά, τα πάρκα, τα δημόσια σχολεία και το παραλιακό μέτωπο!

*Το ενεργειακό πιστοποιητικό βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.

Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.

Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U8X2 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
198 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή