Τριάρι Καρνεάδου 33, Αθήνα 10675, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - ΛυκαβηττόςΚαρνεάδου 33, Αθήνα 10675
  • € 900.000
  • 3
  • 140
  • 3
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2024
Περιγραφή
Παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό ακίνητο προς πώληση στην αριστοκρατική γειτονιά του Κολωνακίου, σε ιδανική τοποθεσία επί της οδού Καρνεάδου. Αυτή η αξιόλογη κατοικία προσφέρει έναν γενναιόδωρο χώρο 140 τετραγωνικών μέτρων στον πολυπόθητο πρώτο όροφο, διαθέτοντας μια σειρά από εξαιρετικά χαρακτηριστικά που υπόσχονται μια απαράμιλλη εμπειρία αστικής διαβίωσης.

Με την είσοδό σας, θα μαγευτείτε από την πολυτελή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει αυτό το ακίνητο. Το φυσικό φως εισέρχεται μέσα από τα μεγάλα παράθυρα, φωτίζοντας το ευρύχωρο εσωτερικό και δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Δύο μπαλκόνια, ένα στο μπροστινό μέρος και ένα άλλο στο πίσω μέρος, παρέχουν γαλήνια εξωτερικά καταφύγια όπου μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό καφέ ή το βραδινό ηλιοβασίλεμα.

Με την προνομιακή του θέση κοντά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, αυτό το ακίνητο αποτελεί μια βολική επιλογή για επαγγελματίες υγείας ή για όσους αναζητούν εύκολη πρόσβαση σε ιατρικές εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης. Επιπλέον, η εγγύτητά του στην καρδιά του Κολωνακίου διασφαλίζει ότι θα βυθιστείτε σε μια ζωντανή γειτονιά που ξεχειλίζει από μπουτίκ υψηλής ποιότητας, εκλεκτά εστιατόρια και πολιτιστικά αξιοθέατα.

Αυτό το ακίνητο είναι εξαιρετικά σχεδιασμένο για σύγχρονη διαβίωση, διαθέτοντας τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του ιδιωτικό μπάνιο, προσφέροντας ιδιωτικότητα και άνεση τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Η ανοιχτή κουζίνα είναι το όνειρο του σεφ, εξοπλισμένη με κορυφαίες συσκευές και άφθονο χώρο στον πάγκο, καθιστώντας την ιδανικό κέντρο για μαγειρικές δημιουργίες και συγκεντρώσεις.

Με τιμή 900.000 ευρώ, αυτό το ακίνητο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε μια ευρύχωρη και κομψή κατοικία σε μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας. Η διαρρύθμιση και το μέγεθός του το καθιστούν ιδανικό για οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα που αναζητούν την απόλυτη άνεση και στυλ.

Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το εκπληκτικό ακίνητο στην οδό Καρνεάδου το νέο σας σπίτι. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια προβολή και να ανακαλύψετε τις αμέτρητες δυνατότητες που σας περιμένουν σε αυτή την εξαιρετική κατοικία στο Κολωνάκι. Η πολυτελής διαβίωση και η άνεση συγκλίνουν σε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο - αδράξτε την ευκαιρία να το κάνετε δικό σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5989811
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή