Γραφείο προς Πώληση

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 220.000
  • 89
  • 1
Περιγραφή
Επαγγελματικός χώρος πολυτελούς κατασκευής (γραφείο // σπίτι) 89 τ.μ.
2ος όροφος
Οδός Πουλίου, Αμπελόκηποι

•Πλησίον σταθμό ΜΕΤΡΟ, ΑΣΕΠ, ΥΠΕΧΩΔΕ, Λεωφ. Αλεξάνδρας, Λεωφ.Κηφισίας
Συνορεύει με κλειστό χώρο στάθμευσης.

• Μεγάλη κεντρική αίθουσα
• Χωριστός χώρος γραφείου
• Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με εγκαταστάσεις προβολής
• Lounge room με γωνία bar
• WC με ντουζιέρα
• Κεντρικό σύστημα κλιματισμού, ψύξη θέρμανση
• Επαγγελματικό φωτισμό
• Παροχές δικτύου και ρεύματος

Αμπελόκηποι είναι μια μεγάλη, κεντρική συνοικία της πόλης των Αθηνών. Οι Αμπελόκηποι βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Ζωγράφου, στο Γουδή, στο Ψυχικό και στο Παγκράτι.

Η περιοχή φημίζεται για τη φιλοξενία της έδρας του Παναθηναϊκού από τότε που εγκαινιάστηκε το 1922.

Δύο σταθμοί του μετρό βρίσκονται στην περιοχή: ο σταθμός Αμπελόκηποι και ο σταθμός Πανόρμου.

Από ένα θρυλικό γήπεδο ποδοσφαίρου μέχρι μια μεγάλη αίθουσα συναυλιών, αυτή η πυκνοκατοικημένη συνοικία αποτελεί την επιτομή των παθών και των αντιφάσεων της σύγχρονης Αθήνας.

Αμπελόκηποι σημαίνει αμπελώνες. Αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτή η περιοχή στο κέντρο της πόλης ήταν κάποτε ένα καταπράσινο χωριό.

Σήμερα πέντε από τις κύριες λεωφόρους της πόλης διασχίζουν τους Αμπελόκηπους. Κανένας δρόμος δεν δείχνει πιο ζωντανά πώς εξελίχθηκε η σύγχρονη Αθήνα από τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας — μια αρχιτεκτονική χρονολογία της Αθήνας.

Το νεοκλασικό στιλ δίνει τη θέση του στην πρωτοπορία της δεκαετίας του 1950, που επιτομεύεται στο ξενοδοχείο Hilton. Με τις γεωμετρικές της μορφές, η πρεσβεία των ΗΠΑ, σχεδιασμένη από τον Walter Gropius, δίνει τον τόνο για μεταγενέστερους πειραματισμούς, όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αυτή η ρήξη με την παράδοση αντανακλούσε ευρύτερες κοινωνικές αλλαγές, καθώς οι Αθηναίοι απομακρύνθηκαν από τον έλεγχο των οικογενειών τους σε νέες γειτονιές όπως οι Αμπελόκηποι στις δεκαετίες του 1960 και του '70. Οι προσιτές, μοντέρνες κατοικίες προσέλκυσαν και μη Έλληνες στην περιοχή, ενισχύοντας τον ανέμελα κοσμοπολίτικο αέρα. Με μεγάλη συγκέντρωση κινηματογράφων, οι σινεφίλ εξακολουθούν να κατευθύνονται στους Αμπελόκηπους για ταινίες πρώτης προβολής.

- Η Erkos είναι μια εταιρεία συμβούλων ακίνητης περιουσίας και αναπτύσσεται με έδρα την Αθήνα, η οποία παρέχει premium ακίνητα και εξατομικευμένες υπηρεσίες για ιδιώτες αγοραστές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που αναζητούν επενδύσεις στην Ελλάδα.

H Έρκος προέρχεται από την ελληνική λέξη έρκος: /ér.kos/ → /ˈer.kos/ που σημαίνει «περίβολο, τοίχος, ασφάλεια, προστατευτικός περίγυρος». Η Erkos μοιράζεται αυτές τις προτάσεις της παροχής σταθερών και ασφαλών υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας και ανάπτυξης.

Στην Έρκος, είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη φιλοσοφία μας, η οποία είναι η προσφορά επαγγελματισμού και η συνεργασία με ειδικούς για την παροχή γρηγορων και χωρίς άγχος πωλήσεων και ανάπτυξης ακινήτων.

Το Erkos είναι ένα one-stop-shop για επαγγελματικές υπηρεσίες στην αγορά premium.

Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν αποτελεσματικά τη συνολική διαδικασία αγοράς και πώλησης. Λειτουργούμε σε συνεργασία με κορυφαία δικηγορικά γραφεία, συμβολαιογράφους, τεχνικούς συμβούλους και μηχανικούς για να προσφέρουμε μια γρήγορη και επαγγελματική προσέγγιση σε οικογένειες και επαγγελματίες επενδύσεων από όλο τον κόσμο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5990561 - 23/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Γραφείο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
89 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή