Τριάρι νέο, τέταρτος όροφος, Άλσος Παγκρατίου, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 535.000
  • 4
  • 109
  • 2
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Ένα ολοκαίνουριο ρετιρέ με θέα το Λυκαβηττό και θέση πάρκινγκ στην καρδιά της Αθήνας, σε ιδανική τοποθεσία μεταξύ του Άλσους Παγκρατίου και του Καλλιμαρμάρου, αυτό το διαμέρισμα είναι μέρος ενός ολοκαίνουργιου κτιρίου που θα είναι έτοιμο τον Ιανουάριο του 2025.
Συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την άνεση με την εξαιρετική τοποθεσία και την εύκολη πρόσβαση, αυτή η μοναδική ιδιοκτησία θα επιτρέψει στους νέους ιδιοκτήτες να βιώσουν όλες τις δυνατότητες που έχει η πόλη να τους προσφέρει. Τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας και δεδομένου ότι το κτίριο είναι υπό κατασκευή, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα μπορούν να επιλέξουν τα υλικά που θα ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους.
Το διαμέρισμα διαθέτει 1 σαλόνι/ τραπεζαρία, 1 κουζίνα , 3 κρεβατοκάμαρες η μία με μπάνιο και 1 wc καθώς έχει 2 μπαλκόνια.
Η τοποθεσία του ακινήτου είναι στρατηγική καθώς απέχει μόλις 4' με τα πόδια από το Μουσείο Γουλανδρή και το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. 10' με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός και την περιοχή του Κολωνακίου. Βρίσκεται επίσης μόλις 1 χλμ από τον Λόφο του Λυκαβηττού.
Η πολυσύχναστη περιοχή γύρω από το διαμέρισμα έχει όλα όσα χρειάζεστε όπως σούπερ μάρκετ, νοσοκομεία, σχολεία, παιδική χαρά, γυμναστήριο, πάρκο, εστιατόρια, καταστήματα κ.λπ. Αυτό το πανέμορφο διαμέρισμα είναι ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια ή για άτομα που θέλουν να επενδύσουν στην αγορά ενός ολοκαίνουργιου ακινήτου με πάρκινγκ στην καρδιά της Αθήνας και αναζητούν μια κορυφαία και στρατηγική τοποθεσία.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Παγκράτι είναι μια περιοχή στρατηγικής τοποθεσίας μιας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Κολωνάκι, το Σύνταγμα, τους Βασιλικούς Κήπους, το Καλλιμάρμαρο, τον Λυκαβηττό και μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο ή το μετρό από το Λιμάνι του Πειραιά . Απέχει μόλις 5 λεπτά από την πλησιέστερη είσοδο της Αττικής Οδού με άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο και άλλες τοποθεσίες της Αττικής. Το παγκράτι διαθέτει εξαιρετική συγκοινωνία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02U8UH
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
109 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 535.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή