Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ισόγειο, Όριο Κηφισιάς, Μελίσσια

Μελίσσια
  • € 300.000
  • 2
  • 90
  • 1
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Όμορφο, φωτεινό και άνετο διαμέρισμα 90 τ.μ. στα Άνω Μελίσσια (σύνορα Κηφισιάς) ιδανικό για επένδυση.
Διαθέτει έξυπνη αρχιτεκτονική διαρρύθμιση και εξαιρετικά περιποιημένο κήπο 120 τ.μ., αποκλειστικής χρήσης, με γκαζόν, φυτά, δένδρα και αυτόματο δίκτυο ποτίσματος.
Το ευρύχωρο σαλόνι που μας υποδέχεται είναι ιδιαίτερα φωτεινό και διαθέτει τζάκι και δρύινα πατώματα ενώ μας δίνει πρόσβαση στον κήπο μέσω της πλακόστρωτης και στεγασμένης βεράντας 15 τ.μ., η οποία διαθέτει και ηλεκτρική τέντα για πρόσθετη προστασία, καθιστώντας την ιδανική ως χώρο εξωτερικού καθιστικού.
Το όμορφο αυτό διαμέρισμα διαθέτει ένα κύριο, φωτεινό υπνοδωμάτιο με θέα στον κήπο, ένα dressing room – αποθηκευτικό χώρο εξοπλισμένο με ντουλάπες, συρταριέρες και πατάρια, ένα πλήρες μπάνιο με όμορφο σχεδιασμό, ένα ακόμα βοηθητικό δωμάτιο και μια εξαιρετικά προσεγμένη και φωτεινή κουζίνα με εντοιχισμένο εξοπλισμό και πάγκο τραπεζαρίας.
Το διαμέρισμα επίσης διαθέτει ατομική θέρμανση και boiler με φυσικό αέριο, κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες καθώς και παντζούρια βαρέως τύπου με ηλεκτρικά ρολά ασφαλείας σε όλα τα ανοίγματα. Για πρόσθετη άνεση και ασφάλεια υπάρχουν επίσης πόρτες ασφαλείας στην εξωτερική είσοδο των κατοικιών και του διαμερίσματος καθώς και κάμερες ασφαλείας περιμετρικά της κατοικίας και στο εσωτερικό της, παράλληλα με τον συναγερμό με ανίχνευση και επαφή σε όλα τα ανοίγματα της κατοικίας. Η κατοικία διαθέτει επίσης ράμπες στον προαύλιο χώρο και ασανσέρ με πρόσβαση στην υπόγεια θέση στάθμευσης, καθιστώντας τη προσιτή και σε μεγάλες ηλικίες και ΑΜΕΑ.
Ιδανική κατοικία για αυτούς που ψάχνουν μια ήσυχη, «πράσινη» αλλά και ιδιαίτερα πρακτική διαβίωση, με εύκολη πρόσβαση στην τοπική αγορά αλλά και σε μέσα μαζικής συγκοινωνίας. Το συγκρότημα είναι επίσης κοντά σε πάρκα, στο άλσος Κεφαλαρίου και συνορεύει με την βόρεια πλευρά της Κηφισιάς.
Το ακίνητο είναι ενοικιασμένο εώς τον Φεβρουάριο του 2026 σε προνομιακή τιμή, καθιστώντας το ιδανικό σαν επένδυση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση όπως και η Ηλεκτρονική Ταυτότητα του κτιρίου.

Τοποθεσία: Τα καταπράσινα Μελίσσια αναπτύσσονται στην ΒΑ Αττική και εκτείνονται στους ΝΔ πρόποδες της Πεντέλης, σε απόσταση 15χλμ. από την Αθήνα.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η δόμηση χαρακτηρίζεται από καλές κατασκευές, σύγχρονες πολυκατοικίες και μονοκατοικίες. Η πόλη διατηρεί ακόμα έναν εξοχικό χαρακτήρα, με κυκλικό ρυμοτομικό σχεδιασμό, ενώ οι κεντρικές οδικές αρτηρίες χωρίζουν τη περιοχή στο εμπορικό κέντρο και την οικιστική περιοχή Πανοράματος, προσφέροντας εκπληκτική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο και τον Αργοσαρωνικό. Οι γειτονιές ξεχωρίζουν με τα ρέματα, τους ορεινούς όγκους και τις δασικές εκτάσεις, προσφέροντας το γνωστό εξαιρετικό κλίμα και την δυνατότητα περιήγησης σε καταπράσινα μονοπάτια. Τα Μελίσσια διαθέτουν πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα και μερικά από τα πιο σημαντικά νοσοκομεία της Αττικής. Η εστίαση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με υπέροχα καφέ, ουζερί, μοντέρνα εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, ψησταριές και μπαρ, έχοντας ελκύσει το ενδιαφέρον των Αθηναίων που τα τελευταία χρόνια αναζητούν νέες περιοχές για διασκέδαση.
Προσβασιμότητα: Η τοπική αγορά είναι εύκολα προσβάσιμη και επαρκής, ενώ η περιοχή εξυπηρετείται και από τις μεγάλες γειτονικές αγορές της Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Βριλησσίων και του Χαλανδρίου. Απέχει 10' από τους σταθμούς μετρό Δ. Πλακεντίας, Αμαρουσίου και Κηφισιάς και μόλις 25' από το αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι της Ραφήνας το οποίο συνδέεται με τα περισσότερα κυκλαδικά νησιά και την Κρήτη.
Επενδυτική Δυναμική: Είναι μία ιδιαίτερα ανερχόμενη περιοχή, με εξαιρετικό επενδυτικό ενδιαφέρον που ελκύει όλο και περισσότερους αγοραστές ακινήτων
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U4SA - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία υγραέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή