Duplex Χαλκούτσι, Χαλκούτσι, Ωρωπός

ΩρωπόςΧαλκούτσι
  • € 275.000
  • 5
  • 171
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μια από αυτές τις δύο πανέμορφες βιοκλιματικά σχεδιασμένες μεζονέτες μπορεί να γίνει δική σας.

Βρίσκονται στην παραλία του Χαλκούτσι Ωρωπού μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας. Οι μεζονέτες διαθέτούν θέα στη θάλασσα και προσφέρούν μια μοναδική ευκαιρία για χαλάρωση και απόλαυση της ζωής.

Ακολουθούν μερικά από τα χαρακτηριστικά των μεζονετών που θα κάνουν τη ζωή σας και την ζωή των αγαπημένων σας ευτυχισμένη:

Θέα στη θάλασσα: Κάθε πρωί θα ξυπνάτε με την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Θα μπορείτε να χαλαρώνετε στο μπαλκόνι σας ή στην βεράντα σας και να απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα.
Ευρύχωρο και άνετο εσωτερικό: Οι μεζονέτες είναι δύο επιπέδων και διαθέτουν ευρύχωρα δωμάτια και άνετους χώρους διαβίωσης. Θα έχετε αρκετό χώρο που θα φιλοξενεί την οικογένειά σας και τους φίλους σας.
Φυσικά υλικά: Οι μεζονέτες είναι κατασκευασμένες από φυσικά υλικά, όπως ξύλο και πέτρα, που της δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας. Θα νιώσετε ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι.
Ηλιακή καμινάδα: Η ηλιακή καμινάδα βοηθάει στη διατήρηση της θερμότητας το χειμώνα και στη προστασία από τον έντονο καλοκαιρινό ήλιο. Έτσι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τις μεζονέτες σας όλο το χρόνο κρατώντας χαμηλά το λογαριασμό ρεύματος.
Πέργκολες: Οι πέργκολες που βρίσκονται στην νότια πλευρά των μεζονετών προσφέρουν ηλιοπροστασία και σκιασμό καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Έτσι, θα μπορείτε να χαλαρώνετε στον κήπο σας χωρίς να σας ενοχλεί ο ήλιος.
Νότια προσανατολισμός: Τα υπνοδωμάτια στον όροφο έχουν νότιο προσανατολισμό, με αποτέλεσμα χειμώνα - καλοκαίρι να σας ξυπνάει ένας ευχάριστος ήλιος.
Καθιστικό στο υπόγειο: Το καθιστικό στο υπόγειο προσφέρει μια ανεξάρτητη είσοδο από τον κήπο, αλλά και σύνδεση με την υπόλοιπη κατοικία μέσω του κλιμακοστασίου. Έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο υποδοχής για τους επισκέπτες σας ή ως χώρο χαλάρωσης για εσάς και την οικογένειά σας.
Φανταστείτε να ξυπνάτε το πρωί με τον παφλασμό των κυμάτων και τη θέα στη θάλασσα. Φανταστείτε να περπατάτε στην παραλία με τα παιδιά σας, να κολυμπάτε στα κρυστάλλινα νερά και να απολαμβάνετε τις διακοπές σας.

Αυτές οι μεζονέτες είναι η ιδανικές για εσάς που αναζητάτε ένα μέρος για να ζήσετε ευτυχισμένοι και να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις με εσάς και τα παιδιά σας με τους φίλους σας.

Γιατί να μην τις γνωρίσετε από κοντά;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσουμε μια επίσκεψη!

Πληροφορίες Μενέλαος Ξενάκης 6944558367 xenmen2002@yahoo.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
19-209 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
171 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 275.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή