• € 190.000
  • 167
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση επιχείρηση εστίασης με φουγάρο με ενοίκιο μόλις 1030€ στο νέο κτίριο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα σφαγεία, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου.

Το συγκεκριμένο cafe - bistro έχει συνολικό εμβαδό 167 τ.μ. στο ισόγειο, και επιπλέον 33 τ.μ. πατάρι. Μαζί διατίθεται και υπόγεια αποθήκη 50 τ.μ.. Η χωρητικότητα που προκύπτει από την σημερινή διάταξη του καταστήματος είναι 60 - 70 άτομα στον εσωτερικό χώρο, και ακόμα 60 στον οριοθετημένο εξωτερικό χώρο, η άδεια του οποίου προβλέπει τραπεζοκαθίσματα στην εμπρόσθια, πλαϊνή και πίσω πλευρά του μαγαζιού. Δημοτικά τέλη δεν υπάρχουν καθώς ο χώρος είναι ιδιόκτητος.

Το κατάστημα είναι γωνιακό, πολύ φωτεινό, και δημιουργεί ένα αίσθημα άνεσης λόγω του ύψους 6 μέτρων, αλλά παράλληλα και ζεστασιάς λόγω της ιδιαίτερης φιλοσοφίας και υψηλής αισθητικής του.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό, η σημερινή του κατάσταση όντας σε λειτουργία είναι πλήρης και εξαιρετική. Υπάρχει πλήρης επίπλωση, τοποθετημένες ομπρέλες, ολοκληρωμένη κουζίνα, καθώς και εγκατεστημένο ηχοσύστημα. Ευδιάκριτα σαφώς είναι το design υψηλής αισθητικής, και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά (φωτισμός, ψευδοροφές με τσιμεντοσανίδες, μεταλλικές κατασκευές κλπ.). Ο κλιματισμός (θέρμανση και ψύξη) είναι εγκατεστημένος στην οροφή του bistro. Στο πατάρι υπάρχουν 2 wc ανδρών, 2 wc γυναικών, καθώς και γραφείο με ιδιωτικό wc. Επιπλέον υπάρχει και wc ΑΜΕΑ στο ισόγειο.

Ο χώρος είναι μισθωμένος έως το 2029, με δυνατότητα επέκτασης ως το 2037 όπως ρητά αναφέρεται στο συμβόλαιο, εφόσον έστω και μονομερώς επιθυμεί την παράταση της μίσθωσης ο μισθωτής

Το μαγαζί είναι μοναδικό, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένα ανταγωνιστικό στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας. Η ανάπλαση της περιοχής σε συνδυασμό με την επένδυση των νέων ιδιοκτητών στα καταστήματα των εγκαταστάσεων κατά την διάρκεια του τελευταίου έτους αναμένεται να ενισχύσουν την δυναμική του τόπου.

Τέλος, υπάρχει υπόγειο parking το οποίο κάνει την στάθμευση των στελεχών, υπαλλήλων και των εν δυνάμει πελατών του bistro σαφώς απλούστερη.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
012
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
167 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
βιτρίνες
15 m γραμμικά
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Γωνιακή θέση
Καλωδιαμένο
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή