Δυάρι νέο, τρίτος όροφος, Κέντρο, Συκιές

Συκιές
  • € 390.000
  • 3
  • 124
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Εάν θέλετε να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, σε ένα σπίτι που προσφέρει ονειρικά ηλιοβασιλέματα, σε ένα σπίτι που να νιώθετε πιο κοντά στ’ αστέρια τότε αυτή η ρετιρέ-μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας! Αυτή η καταπληκτική μεζονέτα βρίσκεται στον 3ο & 4ο όροφο μιας μοντέρνας πολυκατοικίας των Συκεών και αποτελείται από δύο επίπεδα.
Συνολικά στα 124 τ.μ. , ο 1ος όροφος είναι 62 τ.μ. και η σοφίτα 32 τ.μ. Διαθέτει δύο δωμάτια και δύο μπάνια, ένα στον κύριο χώρο κι ένα στην σοφίτα.
Περιλαμβάνει κλειστό πάρκινγ (γκαράζ) δύο θέσεων στην πυλωτή 24 τ.μ. και αποθήκη.
Θα έχει ενεργειακή κλάση Α+ με θερμομόνωση, ηλιακούς θερμοσίφωνες, κουφώματα αλουμινίου, ενδοδαπέδια θέρμανση με φυσικό αέριο.
Διαθέσιμο στο τέλος του 2024.
Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Νεάπολη/Συκιές

Τοποθεσία: Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών αποτελεί τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μαζί με άλλους έξι Δήμους αποτελεί το Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης και εκτείνεται στο βορειοανατολικό άκρο του. Έχει ως έδρα τις Συκιές.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Όπως σε κάθε περιοχή έτσι και οι Συκιές έχει τους δικούς της θησαυρούς. Το γνωστό Επταπύργιο (Γεντί Κουλέ), το Άλσος Συκεών, το Μουσείο Σχολικής Ιστορίας και φυσικά το Σέιχ Σου ένας αγαπημένος τόπος για τους φυσιολάτρες.

Προσβασιμότητα: Η προσβασιμότητα γίνεται με τη λεωφορειογραμμή του ΟΑΣΘ 18, 23, 26 και 28. Επίσης είναι προσβάσιμη και από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02UIBP
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
124 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 390.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή