Αγροτεμάχιο προς Πώληση

ΠαραλίαΜακρυγιάννη Ι., Κατερίνη 60100
  • € 15.000
  • 1.000
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024
Περιγραφή
Αγροτεμάχιο με 2 Γωνίες και 3 Προσόψεις με Δικαίωμα Δόμησης στην Περίσταση Πιερίας.(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η έκδοση αδείας για το δικαίωμα Δόμησης)

Το αγροτεμάχιο βρίσκετε στην Περίσταση Πιερίας στα όρια μίας ήσυχης γειτονιάς, σε απόσταση 1 χλμ. από την Επαρχιακή Οδό Κατερίνης-Παραλίας . Το αγροτεμάχιο είναι διαμπερές με εμβαδόν 1 στρέμμα σε επίπεδο έδαφος με δύο γωνίες και τρεις προσόψεις σε τετράγωνο σχήμα.  Η δύο προσόψεις του βλέπουν σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο 5 μέτρων, ή πρώτη πρόσοψη έχει μήκος 29,35 μέτρα ή δεύτερη πρόσοψη βλέπει στην οδό Προέκταση Θράκης και έχει μήκος 32,55 μέτρα. Η πρόσοψη που βλέπει σε χαλικοστρωμένο δρόμο 6 μέτρων, έχει μήκος 31,88 μέτρα και οδηγεί σε αδιέξοδο. Το ακίνητο έχει βορειοανατολικό και νοτιοδυτικό προσανατολισμό με θέα στον Όλυμπο και σε εκτάσεις γης. Υπάρχει δυνατότητα οικοδόμησης περίπου 60 τετραγωνικών μέτρων. Σε κοντινή απόσταση βρίσκετε δίκτυο νερού και ΔΕΗ.
Στην γύρο περιοχή βρίσκονται διάφορα καταστήματα, γυμναστήρια, καφετέριες, ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, Δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο και άλλα. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα ενεργή καθώς βρίσκετε επάνω στον δρόμο που οδηγεί στην παραλία Κατερίνης –  4 χλμ. και Καλιθέα – 2 χλμ. Η θάλασσα βρίσκετε σε απόσταση 4,5 χιλιομέτρων.
Η περιοχή έχει τακτικές γραμμές αστικής συγκοινωνίας προς Κατερίνη και Παραλία, και σε απόσταση 2 χλμ. βρίσκεται ο σταθμός του τρένου.

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.provatidis.gr

Ευχαριστούμε
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ΚΑΤ-1001
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
1.000 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 15.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή