Τριάρι Νορντάου, 11, Πλατεία Γκύζη, Γκύζη - Πεδίον Άρεως

Γκύζη - Πεδίον ΆρεωςΝορντάου, 11
  • € 250.000
  • 5+
  • 100
  • 2
  • T
Περιγραφή
Ζητούμενο ποσο 250.000 και για τα δυο διαμερίσματα(τιμή συζητήσιμη)
Ώρες επικοινωνίας καθημερινές 17:00-19:00.
Πρόκειται για δυο ισόγεια αυτόνομα διαμερίσματα στο πλάι πολυκατοικιας με αυτόνομη μαρμάρινης κάσας είσοδο,στυλ μονοκατοικιας,σε πεζόδρομο στην πλατεία Γκύζη των 70τ.μ και 30τ.μ αντίστοιχα.
Δυνατότητα συνένωσης των δυο σε ένα διαμέρισμα με (υπάρχουςα. σφραγισμένη)εσωτερικη πόρτα.
Ενεργειακή κλάση Β κατόπιν ενεργειακής αναβάθμισης ΕΣΠΑ.
Μόλις αποπερατώθηκε υψηλής αισθητικής και ποιοτητας ανακαίνιση χωρίς να εχουν καν κατοικηθεί από κανέναν.
Το μεγάλο διαμέρισμα αποτελείται από εναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο open plan καθιστικού με μεγάλη κουζίνα,ένα μπανιο,ένα μεγαλο άνετο υπνοδωματιο και ένα μικρότερο υπνοδωματιο με δεύτερη έξοδο που οδηγεί στον ακάλυπτο της πολυκατοικιας και εν συνέχεια στην έξοδο της πολυκατοικιας.
Το δεύτερο μικρότερο διαμέρισμα αποτελείται αντίστοιχα από ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνας ένα υπνοδωματιο και μπάνιο.
Και τα δυο διαμερίσματα έχουν καινούργιες εντοιχισμένες κουζινες(μαρμάρινους πάγκους και νεροχύτες) και ντουλάπες,το μεγαλο διαθέτει καινούργιες γερμανικής μάρκας ηλεκτρικές συσκευές(κουζίνα ψυγείο του κουτιού).
Καινούργιες υδραυλικές παροχές και κυκλώματα των υψηλής ποιοτητας αλουμινένιων καλοριφέρ,καινουργια ηλεκτρολογικά(smart home από το κινητό σε πολλούς φωτισμούς),υψηλής ποιοτητας κλειστο κύκλωμα καμερών και led φωτισμοί παντού(3 εξωτερικοί πανίσχυροι προβολείς led).
Και τα δυο διαμερίσματα έχουν ήδη υψηλης ταχύτητας συνδεση(οπτική ίνα) με το διαδίκτυο.
Και τα δυο διαμερίσματα διαθέτουν υψηλής ποιοτητας πορτες ασφαλειας με όμορφους πλαϊνούς φεγγίτες από securit κρύσταλλα και μεταλλικές «ασφάλειες» ίδιου σχεδιασμού με τις εξωτερικές «ασφάλειες»των μεγάλων διαστάσεων παραθύρων.
Σε όλες τις εξωτερικές τοιχοποιίες εχει τοποθετηθεί 10cm θερμομονωση πετροβαμβακα,προσφέροντας άψογη θερμομονωση.
Διαθέτει καινούργια υψηλής ποιοτητας αλουμίνια με δίπλα τζαμια θερμοδιακοπτομενα,ανοιγόμενα και ανακλινόμενα με τα αντίστοιχου μοντέρνου χρώματος γκρι-μπλε καινούργια ηλεκτρικά ρολλα.
Διαθέτει 3 καινούργια(αχρησιμοποίητα) AC inverter.
Αυτόνομη θέρμανση με καινούργιο(αχρησιμοποίητο)λέβητα υγραερίου-αερίου ο οποίος προσωρινά λειτουργεί με υγραέριο μέχρι να συνδεθεί στο σημείο το δίκτυο αερίου(το οποίο περνάει σε απόσταση 100 μέτρων).
Διαθέτει καινουργιο(αχρησιμοποίητο)ηλιακό θερμοσίφωνα συνδεδεμένο για νερο χρησης αλλά και με την εγκατάσταση του λέβητα με αυτόματη θερμοστατικη βαλβίδα ώστε ο λεβητας να λειτουργεί μόνο όταν δεν αποδίδει την επιθυμητή θερμοκρασια νερού ο ηλιακός θερμοσίφωνας.
Τα πατώματα είναι πανέμορφα μαρμάρινα μοτίβα ανακαινισμένα γυαλισμένα και Ά ποιοτητας γρανιτοπλακες τύπου παρκέ με ανάγλυφη αίσθηση ξυλου.
Απόσταση 1 λεπτού απο πλατεία,στάση λεωφορείου,παιδική χαρα,24ωρο περίπτερο,τράπεζα,καφέ,σούπερ μάρκετ,φουρνο,σχολεία,αγορά,5 λεπτά με τα πόδια από το πάρκο Σχολής Ευελπίδων(νέα στάση μετρο)και τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Ιδανικό ακινητο για ιδιοκατοίκηση στο μεγάλο διαμέρισμα και ενοικιαση του μικρού διαμερίσματος για κάλυψη πιθανού δανείου.
Ταυτόχρονα επενδυτικό αλλά και κάλυψη στέγασης.
Τα διαμερίσματα προορίζονταν για ιδιοκατοίκηση του ιδιοκτήτη με την ανάλογη άψογη πολυτελή ανακαίνιση και πωλούνται λόγω μετοίκησης εκτός Αθηνων για επαγγελματικούς λόγους.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5999545 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1963
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία υγραέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης