Πολυκατοικία - Κτίριο προς Ενοικίαση

Κέντρο - Λιμάνι ΠειραιάΚέντρο - Λιμάνι
  • € 20.000/μήνα
  • 1.103
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2024
Περιγραφή
Ένα κτίριο μοναδικής αισθητικής και ιδιαίτερης κατάστασης προσφέρεται προς ενοικίαση στον Πειραιά. Βρίσκεται στην κεντρικότερη λεωφόρο της πόλης, μόλις 250 μέτρα από τον σταθμό του μετρό, προσφέροντας όχι μόνο εξαιρετική προβολή, αλλά και άριστη προσβασιμότητα. Το κτίριο, που χτίστηκε τον περασμένο αιώνα, υπέστη πλήρη ανακατασκευή το 2016. Παρότι διατηρήθηκε η πρόσοψή του, προστέθηκαν 4 νέοι ορόφοι, συνδυάζοντας με έξυπνο τρόπο το κλασικό στοιχείο με το μοντέρνο. Έως πρόσφατα, το κτίριο λειτουργούσε ως Ιατρικό Κέντρο, και η δομή του προσαρμόζεται ιδανικά για να συνεχίσει να λειτουργεί ως χώρος στον ιατρικό κλάδο. Η διαμόρφωσή του είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για μια σύγχρονη ιατρική πρακτική, διατηρώντας παράλληλα τον χαρακτήρα του.

Αποτελείται από 8 ορόφους ανοδομής και 1 υπόγεια, διαθέτει:, 8 wc, ενώ επίσης διατίθεται Εξαερισμός, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια. Η κατάστασή του είναι: Καταπληκτική. Το ακίνητο είναι Πρόσβαση/Ράμπα για ΑΜΕΑ και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Δομημένη Καλωδίωση, Ψευδοροφή, Συναγερμός, Κάμερες Ασφαλείας, Σε εμπορικό δρόμο.

Τιμή: €23.000. Exclusive Agents, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2102200880, email: info@exclusiveagents.gr, website: https://www.exclusiveagents.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
694123
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.103 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
9 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 20.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή