Δυάρι Γκύζη - Πεδίον Άρεως, Πλατεία Γκύζη, Γκύζη - Πεδίον Άρεως

Γκύζη - Πεδίον ΆρεωςΓκύζη - Πεδίον Άρεως
  • € 250.000
  • 5
  • 100
  • 2
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2024
Περιγραφή
Πρόκειται για δυο ισόγεια αυτόνομα διαμερίσματα με αυτόνομη μαρμάρινης κάσας είσοδο σε πεζόδρομο στην πλατεία Γκύζη των 70τ.μ και 30τ.μ αντίστοιχα.
Μόλις αποπερατώθηκε με υψηλής αισθητικής και ποιότητας ανακαίνιση.
Το μεγάλο διαμέρισμα αποτελείται από έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο open plan καθιστικού με μεγάλη κουζίνα, 1 μπάνιο, 2υ/δ, ένα μεγάλο και ένα μικρότερο με δεύτερη έξοδο που οδηγεί στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και εν συνεχεία στην έξοδο της πολυκατοικίας.
Το δεύτερο μικρότερο διαμέρισμα αποτελείται αντίστοιχα από ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνας, 1 υπνοδωμάτιο και μπάνιο.

Και τα δυο διαμερίσματα έχουν καινούργιες εντοιχισμένες κουζίνες(μαρμάρινους πάγκους και νεροχύτες) και ντουλάπες. Το μεγάλο διαθέτει καινούριες, γερμανικής μάρκας, ηλεκτρικές συσκευές,
καινούριες υδραυλικές παροχές και κυκλώματα των υψηλής ποιότητας αλουμινένιων καλοριφέρ, καινούρια ηλεκτρολογικά (smart home από το κινητό σε πολλούς φωτισμούς), κλειστό κύκλωμα καμερών και led φωτισμοί παντού(3 εξωτερικοί πανίσχυροι προβολείς led).
Και τα δυο διαμερίσματα διαθέτουν πόρτες ασφαλείας με όμορφους πλαϊνούς φεγγίτες από securit κρύσταλλα και μεταλλικές «ασφάλειες» ίδιου σχεδιασμού με τις εξωτερικές «ασφάλειες»των μεγάλων διαστάσεων παραθύρων.
Σε όλες τις εξωτερικές τοιχοποιίες έχει τοποθετηθεί 10cm θερμόμνωση πετροβαμβακα, προσφέροντας άψογη θερμομόνωση.
Διαθέτει καινούργια υψηλής ποιότητας αλουμίνια με δίπλα τζάμια θερμοδιακοπτομενα, ανοιγόμενα και ανακλινόμενα με τα αντίστοιχου μοντέρνου χρώματος γκρι-μπλε καινούργια ηλεκτρικά ρολά.
Διαθέτει 3 αχρησιμοποίητα AC inverter, αυτόνομη θέρμανση με καινούργιο λέβητα υγραερίου-αερίου ο οποίος προσωρινά λειτουργεί με υγραέριο μέχρι να συνδεθεί στο σημείο το δίκτυο αερίου(το οποίο περνάει σε απόσταση 100 μέτρων).
Διαθέτει, επίσης, καινούργιο(αχρησιμοποίητο) ηλιακό θερμοσίφωνα συνδεδεμένο για νερό χρήσης αλλά και με την εγκατάσταση του λέβητα με αυτόματη θερμοστατική βαλβίδα ώστε ο λέβητας να λειτουργεί μόνο όταν δεν αποδίδει την επιθυμητή θερμοκρασία νερού ο ηλιακός θερμοσίφωνας.
Τα πατώματα είναι πανέμορφα μαρμάρινα μοτίβα ανακαινισμένα γυαλισμένα και Ά ποιότητας γρανιτοπλακες τύπου παρκέ με ανάγλυφη αίσθηση ξύλου.
Απόσταση 1 λεπτού από πλατεία,στάση λεωφορείου,παιδική χαρά, 24ωρο περίπτερο,τράπεζα,καφέ,σούπερ μάρκετ, φούρνο, σχολεία,αγορά, 5 λεπτά με τα πόδια από το πάρκο Σχολής Ευελπίδων(νέα στάση μέτρο)και τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Ιδανικό ακίνητο για ιδιοκατοίκηση στο μεγάλο διαμέρισμα και Ενοικίαση του μικρού διαμερίσματος.
Τα διαμερίσματα προορίζονταν για ιδιοκατοίκηση του ιδιοκτήτη και πωλούνται λόγω μετοίκησης εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
716369
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
5 (2 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1963
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή