Τριάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Βαρνάβα, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 1.850/μήνα
  • 3
  • 128
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2024
Περιγραφή
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην Πλατεία Πλαστήρα και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Μια πολύτιμη προσθήκη στο ακίνητο είναι η ύπαρξη μίας θέσης στάθμευσης (γκαράζ).
Το διαμέρισμα υποβλήθηκε σε πλήρη ανακαίνιση για να διασφαλιστεί ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα της σύγχρονης διαβίωσης. Το εσωτερικό διαθέτει υπέροχα δρύινα πατώματα, προσθέτοντας ζεστασιά και κομψότητα στο χώρο. Το πλήρως αυτόνομο σύστημα θέρμανσης, που τροφοδοτείται από φυσικό αέριο, εξασφαλίζει ένα άνετο και προσαρμόσιμο κλίμα όλο το χρόνο. Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο σύστημα συναγερμού, ενισχύοντας την ασφάλεια και την ηρεμία των ενοίκων. Τα έπιπλα σε shabby chic στυλ συμβάλλουν στη συνολική κομψότητα του διαμερίσματος, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον. Αυτή η προσεγμένη εσωτερική διακόσμηση κάνει το διαμέρισμα όχι μόνο μια άνετη κατοικία, αλλά και ελκυστική και ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν έναν κομψό χώρο διαβίωσης.
Σε μια πολυσύχναστη περιοχή, το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μια ποικιλία από ανέσεις. Η Πλατεία Πλαστήρα περιβάλλεται από όμορφα καταστήματα, εστιατόρια και καφέ, δημιουργώντας μια ζωντανή και δυναμική ατμόσφαιρα. Η τοποθεσία είναι ιδανική για χαλαρούς περιπάτους, με το κοντινό Άλσος Παγκρατίου και το ιστορικό Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό Στάδιο) να προσφέρουν γραφικά σκηνικά για υπαίθριες δραστηριότητες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
6894
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
128 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.850/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή