Duplex, Χρήζει ανακαίνισης, 100 τμ, Καλύβες, Αρμενοί

Αρμενοί
  • € 130.000
  • 4
  • 100
  • 2
Περιγραφή
Όμορφα ανακαινισμένη κατοικία στον Τσιβαρά Αποκόρωνα, με δύο μοναδικές μονάδες που προσφέρουν μια σειρά από επιλογές διαβίωσης. Με εκπληκτική θέα στη θάλασσα στον κόλπο της Σούδας.

Η πρώτη μονάδα, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, διαθέτει μια υπέροχη βεράντα στον τελευταίο όροφο, παρέχοντας ένα τέλειο πλεονέκτημα για να απολαύσετε τη γύρω ομορφιά. Με ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και προσεγμένο εσωτερικό, αυτή η μονάδα προσφέρει έναν άνετο και οικείο χώρο για να χαλαρώσετε.

Η δεύτερη μονάδα, που βρίσκεται στον κάτω όροφο, επιδεικνύει τη γοητεία του παλιού παραδοσιακού στυλ. Ο συνδυασμός των σύγχρονων ανέσεων με την παραδοσιακή αισθητική δημιουργεί μια πραγματικά μαγευτική ατμόσφαιρα. Και οι δύο μονάδες έχουν υποστεί σχολαστικές ανακαινίσεις, εξασφαλίζοντας άνεση και λειτουργικότητα. Ο απρόσκοπτος συνδυασμός παραδοσιακής γοητείας και σύγχρονων ανέσεων θα σας προκαλέσει δέος.

Από τη στιγμή που θα φτάσετε στην εξωτερική σκάλα, θα μαγευτείτε από την εκπληκτική θέα στη θάλασσα που μπορείτε να απολαύσετε από κάθε γωνιά του καταλύματος. Τα μεγάλα παράθυρα και το φιλόξενο μπαλκόνι επιτρέπουν στο φυσικό φως να πλημμυρίσει τον χώρο, δημιουργώντας μια ανοιχτή και ευάερη ατμόσφαιρα.

Βρίσκεται στο γαλήνιο χωριό του Τσιβαρά, θα ζήσετε την ηρεμία ενός παραδοσιακού ελληνικού χωριού ενώ βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση από τις σύγχρονες ανέσεις. Αγκαλιάστε την τοπική κουλτούρα, αφεθείτε στην αυθεντική κουζίνα ή κάντε μια μικρή οδήγηση στις κοντινές παρθένες παραλίες για μια μέρα με ήλιο, άμμο και θάλασσα. Το χωριό Τσιβαράς απέχει λιγότερο από 10 λεπτά οδικώς από την παραλία των Καλυβών.

Μη χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ανακαινισμένο σπίτι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και δύο ξεχωριστές μονάδες στον Τσιβαρά Αποκορώνου.

Καλέστε μας για να κανονίσουμε μια προβολή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
6102 - 24/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή