Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΝεοχώρι, Νεοχώρι 24022
  • € 95.000
  • 1.369
Περιγραφή
Το Νεοχώρι θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Δυτικής Μάνης.
Ενώ δεν είναι τόσο δημοφιλές και γνωστό όσο η Καρδαμύλη και η Στούπα -αφού δεν είναι παραλιακό- ωστόσο συγκεντρώνει πολύ μεγάλο αριθμό μόνιμων κατοίκων, Ελλήνων αλλά και ξένων.

Το χωριό θεωρείται πολεοδομικά "Στάσιμος Οικισμός" με αποτέλεσμα να έχει οριστεί ζώνη 800 μέτρων από το κέντρο του. Τα οικόπεδα που βρίσκονται μέσα σε αυτή τη ζώνη, μπορούν να οικοδομηθούν με κατασκευές, οικίες ή σπίτια προς εκμετάλλευση, μεγίστου μεγέθους 200 τετραγωνικών μέτρων.

Εντός της ζώνης 800 μέτρων από το Νεοχώρι, πωλείται λοιπόν και το παρακάτω οικόπεδο, έκτασης 1368,56 τετραγωνικών μέτρων. Έχει όμορφη θέα και βρίσκεται στην καρδιά μιας περιοχής με φυσικό κάλλος, ιδανικό για ανθρώπους που απολαμβάνουν την φύση και την ησυχία.

Το οικόπεδο έχει πρόσβαση από τον δρόμο 2,5 μέτρων και έναν "διάδρομο" που οδηγεί στην οικοδομήσιμη περιοχή του η οποία είναι επίπεδη και διαμορφωμένη σε τετραγωνισμένο και πρακτικό σχήμα, γεμάτη ελαιόδεντρα παραγωγικής ηλικίας.

Τα σπίτια που βρίσκονται γύρω από το οικόπεδο ανεβάζουν την όλη του αξία και καθιστούν εύκολη την παροχή ρεύματος και νερού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
40 00 253 - 28/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.369 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 95.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή