Τριάρι άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Άγιος Αρτέμιος, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 429.000
    € 469.000(-8,5%)
  • 4
  • 93
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Βιώστε την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη από αυτό το πολυτελές διαμέρισμα, πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με εκλεκτά υλικά στον 5ο όροφο. Το συγκεκριμένο ακίνητο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπροστά με θέα στην Ακρόπολη και ένα στο πίσω μέρος ως master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό WC. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Επιπλέον, διαθέτει 4 μονάδες Air-condition τελευταίας τεχνολογίας για θέρμανση και ψύξη. Το μοντέρνο, ευάερο και φωτεινό σαλόνι έχει με θέα την Ακρόπολη δύναται υπόσχεται να χαλαρώνει τους νέους του ιδιοκτήτες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Στο πίσω μέρος βρίσκεται ένα μεγάλο μπαλκόνι ηλιόλουστο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και άλλο ένα στην μπροστινή πλευρά του διαμερίσματος. Τέλος, εκτός από οικογένειες, είναι ιδανικό και για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ένα AirBnB ακίονητο για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση, καθώς μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 7 άτομα. Η τοποθεσία χαρακτηρίζεται ιδανική, προκειμένου να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη έχοντας πολύ κοντά την αγορά, ένα μικρό πάρκο, ένα σχολείο και όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και πίσω από το Καλλιμάρμαρο, το Παγκράτι απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Αυτή η ανερχόμενη δημιουργική περιοχή γεμάτη παραδοσιακά καφέ, μπαρ και πάρκα, βρίσκεται ακριβώς έξω από το στάδιο ήταν γνωστή ως Βατραχονήσι ή το Νησί των Βατράχων. Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές. Το Παγκράτι διατηρεί ακόμα την αίσθηση της γειτονιάς, είναι κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, γκαλερί, μουσεία όπως το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.
Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U0X4 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
93 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 429.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή