Μονοκατοικία βίλα Φειδίου 15-19, 552 36, Πανόραμα, Κέντρο, Πανόραμα

ΠανόραμαΦειδίου 15-19, 552 36, Πανόραμα
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 500
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 3154029 - Πανόραμα Συνοικισμός Νόμου 751 ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη βίλα 5 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 5 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1983 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2016. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 200 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, σοφίτα, playroom, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 90 τ.μ. - Τιμή: 1.200.000 €
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μια μοναδική βίλα, προσφέρεται προς πώληση στο Πανόραμα στον Νόμο 751. Αποτελείται από πέντε επίπεδα και έχει εκπληκτική θέα προς όλο τον Θερμαϊκό κόλπο.
Το εντυπωσιακό αυτό ακίνητο, διαθέτει πολυτελείς ανέσεις και παροχές σε κάθε επίπεδο, περιλαμβάνοντας ευρύχωρα δωμάτια με μπάνιο και wc , μεγάλα μπαλκόνια και ευρύχωρους εξωτερικούς χώρους για απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.
ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Ξεκινώντας την παρουσίαση του ακινήτου από πάνω προς τα κάτω , συναντάμε στο πρώτο επίπεδο τη σοφίτα η οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Με το ύψος των 3.5 μέτρων, προσφέρει μια αίσθηση χώρου και ευελιξίας. Με τα 50 τ.μ. εμβαδού μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα ώστε να ικανοποιήσει κάθε προτίμηση διαμόρφωσης χώρου.
Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της είναι το μεγάλο παράθυρο, από όπου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στον κόλπο του Θερμαϊκού.
Επιπλέον,διαθέτει ένα δικό της μπάνιο με ντουζιέρα. Αυτό προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και άνεση στους κατοίκους της.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Στο δεύτερο επίπεδο αυτού του σπιτιού βρίσκεται το μάστερ υπνοδωμάτιο πολλών τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει άφθονο χώρο για άνετο και χαλαρωτικό ύπνο. Κερδίζει τις εντυπώσεις η τεράστια γυάλινη καμπίνα ντους με βροχή, στο κέντρο του δωματίου, επιπλέον υπάρχει και ένα ευρύχωρο wc.
Ένα ακόμη δωμάτιο στο ίδιο επίπεδο της κατοικίας χρησιμοποιείται ως βεστιάριο. Διαθέτει μια μπανιέρα υδρομασάζ από την εταιρεία Σανιτέκ και wc για επιπλέον άνεση και πρακτικότητα.
Το τεράστιο μπαλκόνι του μάστερ δωματίου μπορεί να προσφέρει στιγμές γαλήνης με την απίστευτη θέα στη θάλασσα.
ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Το επίπεδο αυτό προσφέρει έναν ενιαίο χώρο για την κουζίνα και την σαλοτραπεζαρία ο οποίος ειναι πολύ μεγάλος και φωτεινός, με παράθυρα και μπαλκονόπορτες που επιτρέπουν τη φυσική φωτεινότητα να διαπερνάει τον χώρο. Επίσης, υπάρχει μια επιπλέον είσοδος από την κουζίνα με μια θωρακισμένη πόρτα, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια για τους κατοίκους.
Στον χώρο του σαλονιού υπάρχει ένα κάθετο τζάκι το οποίο δημιουργεί μια γωνία που μπορεί να προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα,ιδανική για χαλάρωση και συνάντηση με φίλους και την οικογένεια.
Τα έπιπλα της κουζίνας καθώς και τα ηλεκτρικά της, προέρχονται από την εταιρεία Franke.
Τέλος, σε αυτό το επίπεδο υπάρχει ένα wc επισκεπτών, προσφέροντας επιπλέον άνεση και ευκολία για τους επισκέπτες.
ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Στο τέταρτο επίπεδο αυτού του ακινήτου υπάρχει μια μεγάλη σαλοτραπεζαρία και μια κουζίνα με ιταλικά έπιπλα,τα οποία προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας και στυλ στον χώρο.
Υπάρχουν επίσης δύο υπνοδωμάτια, καθένα με το δικό του wc. Το ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει ντουζιέρα, ενώ το άλλο υπνοδωμάτιο έχει μπανιέρα με ατμόλουτρο.
Σε όλο τον χώρο περιμετρικά, υπάρχουν τζαμαρίες που επιτρέπουν το φως να εισέρχεται στον χώρο. Επιπλέον, υπάρχει ένα τζάκι ειδικής παραγγελίας,προσδίδοντας ακόμη περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς στο σαλόνι.
Ο χώρος αυτός έχει πρόσβαση στην αυλή, όπου υπάρχει μια ντεκ κατασκευή για άνεση και καθαριότητα. Η πόρτα είναι θωρακισμένη και οδηγεί στις εξωτερικές σκάλες του ακινήτου,
ακόμη στον ορόφο αυτόν υπάρχει κλιμακοστάσιο, πλυσταριό και αίθουσα καταγραφής του συστήματος ασφαλείας.
ΠΕΜΠΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Στο τέλος της κλιμάκωσης, της κατοικίας υπάρχει μια υπόγεια στεγανή αποθήκη 200 τ.μ.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3154029
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
500 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή