Duplex, νέα, 180 τμ, Άνω Χολαργός, Χολαργός

Χολαργός
  • € 820.000
  • 4
  • 180
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μια κομψή μεζονέτα 180 τμ στο Χολαργό, στον 4ο όροφο ενός κτιρίου υψηλών προδιαγραφών που κατασκευάστηκε πρόσφατα και βρίσκεται στις παρυφές του Υμηττού. Μπαίνοντας σε αυτό το όμορφο διαμέρισμα συναντά κανείς ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι και μεγάλα ανοίγματα που προσφέρουν εκπληκτική θέα. Συνδεδεμένο με αυτό, υπάρχει μια μοντέρνα και άνετη ανοιχτή κουζίνα. Περνώντας από το διάδρομο, μπορεί κανείς να εισέλθει στα 2 υπνοδωμάτια και τα 2 μπάνια, εκ των οποίων το ένα είναι en suite. Ανεβαίνοντας την ξύλινη σκάλα φτάνουμε στο 2ο επίπεδο που αποτελείται από ένα ευρύχωρο κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, walk-in closet καθώς και καθιστικό. Υπάρχουν δύο μεγάλα μπαλκόνια σε κάθε επίπεδο με εκπληκτική θέα τόσο στον Υμηττό όσο και στην Αθήνα. Το διαμέρισμα διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης και μια αποθήκη 13 τ.μ.
Το ακίνητο διαθέτει υπερσύγχρονο σύστημα θέρμανσης με ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη οροφής, καθώς και εξωτερική θερμομόνωση πλάτους 20 εκατοστών, δίνοντας στο διαμέρισμα ενεργειακή απόδοση Α+. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία σε μια υπέροχη γειτονιά με πολύ πράσινο, κοντά στα μέσα μαζικής μεταφοράς και την Αττική Οδό.

Ο Χολαργός απέχει μόλις 8χλμ.από το kέντρο της Αθήνας και βρίσκεται μεταξύ της Αγίας Παρασκεής και του Παπάγου. Αυτό το ζωντανό προάστιο της Αθήνας προσφέρει ένα πολυσύχναστο τρόπο ζωής με πολλά εκλεπτυσμένα καφέ, εστιατόρια και μπαρ για να διαλέξετε.Ο Χολαργός επωφελείται από την έμφυτη αίσθηση της κοινότητας, καθώς βρίσκεται κοντά σε δημόσια και γνωστά ιδιωτικά, σούπερ μάρκετ και καταστήματα λιανικής. Σ΄αυτήν την ιδιαίτερα περιζήτητη γειτονιά,οι κάτοικοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 13 πλατείες και 27 αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδα με πίστες κατάλληλες για τις καθημερινές δραστηριότητες ενηλίκων και παιδιών. Οι κάτοικοι απολαμβάνουν επίσης άμεση πρόσβαση στο πευκόφυτο βουνό Υμηττός, γνωστό για την παραγωγή θυμαρίσιου μελιού, το οποίο προσφέρει πληθώρα επιλογών για δραστηριότητες ευεξίας, όπως ποδηλασία,τρέξιμο και πεζοπορία στο βουνό. Ανάμεσα στις καταπράσινες πλαγιές του Υμηττού βρίσκεται το αριστοκρατικό Cholargos Tennis Club. Ο Χολαργός απέχει 15' οδικώς από το κέντρο και 20' από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας. Το προάστιο είναι καλά συνδεδεμένο και βρίσκεται κοντά σε τρεις σταθμούς του μετρό, όπως η Εθνική Άμυνα, ο Χολαργός και το Νομισματοκοπείο. Η άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό επιτρέπει γρήγορες αποδράσεις το Σαββατοκύριακο και γρήγορες μετακινήσεις γύρω από το λεκανοπέδιο της Αττικης. Ο Χολαργός είναι μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία. Η προσβασιμότητα και ο τρόπος ζωής του έχουν προσελκύσει ξένους επενδυτές που αναζητούν ένα πλούσιο τρόπο ζωής, ελκυστικές αποδόσεις ή την οικογενειακή κατοικία τους σε μια μοντέρνα ευρωπαική πρωτεύουσα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U8SG - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 820.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή