Duplex 103 τμ, Κέντρο, Κερατέα

Κερατέα
  • € 175.000
  • 3
  • 103
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2024
Περιγραφή
Πωλείται στην Κερατέα όμορφη οροφομεζονέτα 103τμ κατασκευασμένη το 2008 χωρισμένη σε δυο επίπεδα ισογείου/ ημιυπογείου. Διαθέτει 3 ΥΔ, 2 μπάνια, 2 μεγάλες αποθήκες και τζάκι. Έχει αυτόνομη θέρμανση, πόρτα ασφαλείας, ανοιχτό παρκινγκ και ιδιοχρηστο κήπο. Στο ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα, το σαλονι με το τζακι, το μεγάλο ΥΔ το οποίο έχει μεγάλες ντουλάπες και το ένα μπάνιο. Η μία μεγάλη αποθήκη του ακινήτου βρίσκεται επίσης σε αυτό το επίπεδο. Στο κάτω επίπεδο βρίσκονται τα δυο παιδικά ΥΔ, ένα μπανιο και η δεύτερη αποθηκη. Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντα στην κεντρικη αγορά της Κερατέας. Σε 5΄απόσταση με τα πόδια υπάρχει φούρνος, μαναβικο και το ταχυδρομείο της πόλη. Στα 5 επίσης με το αμάξι υπάρχει μεγάλο SM. Επιπροσθέτως το αεροδρόμιο βρίσκεται στα 15΄.

Η Κερατέα απέχει 40 χιλιόμετρα από την Αθήνα με την οποία συνδέεται μέσω της λεωφόρου Λαυρίου και 16 χιλιόμετρα από το Λαύριο. Επίσης απέχει περίπου οκτώ χιλιόμετρα από τις ανατολικές ακτές της Αττικής. Κοντινότερες παραλίες στην Κερατέα είναι η παραλία Κακής Θάλασσας και η παραλία Δασκαλειού.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 2, Εμβαδόν: 103 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2008, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ημιόροφος, Γωνιακό, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 1 τ.μ., Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Τριφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 20, Μηνιαία κοινόχρηστα: 20
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
416283
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
103 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 175.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή