Duplex 290 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 750.000
  • 5+
  • 290
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός 3536
Μεζονέτα, γωνιακή, ανεξάρτητη, 3 επιπέδων, εκλεκτικής αισθητικής, ένα μοντέρνο καταφύγιο διατίθεται προς πώλησης στο Πανόραμα, στον οικισμό του Νόμου 751. Καλύπτει συνολικά 290 τ.μ. κατασκευής του 2004 με 3 δωμάτια. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο με άμεση πρόσβαση χωρίς καθόλου σκαλιά, συναντάμε το κυρίως καθιστικό με το τζάκι. Ανετο, λειτουργικό, ηλιόλουστο με μεγάλα ανοίγματα χαρίζει πανοραμική θέα στην πόλη μέχρι τον Ολυμπο.Ενας ζεστός και απέριττος χώρος αποτελεί το κέντρο δράσης για όλη την οικογένεια ο οποίος έχει επενδυθεί από δρύινα δάπεδα εξαιρετικής ποιότητας. Η κουζίνα στο ίδιο επίπεδο είναι ανεξάρτητη με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, ιδανική να καλύψει τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής νοικοκυράς. Είναι εξοπλισμένη με εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές franke τελευταίας τεχνολογίας. Ανεβαίνοντας στη ζώνη νυχτός 80 τ.μ. φιλοξενούνται 2 μεγάλα υπνοδωμάτια με δική τους ντουλάπα και με 2 μπάνια. Από εδώ έχουμε και την καλύτερη θέα στην πόλη. Με πολύ καλό προσανατολισμό υπόσχονται ευχάριστο ύπνο. Το ισόγειο τέλος με δική του είσοδο αποτελεί ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα. Καλύπτει συνολικά 120 τ.μ. και διαθέτει κουζίνα , καθιστικό , δωμάτιο με μπάνιο και ντουλάπα και 1 αποθήκη. Ο χώρος του ισογείου είναι εξίσου ευχάριστος και φωτεινός , ενώ η άμεση πρόσβαση στον κήπο αποτελεί ένα πλεονέκτημα καθώς έτσι ενοποιείται τα μέσα με το έξω προσφέροντας μία πιο ομαλή χρήση του εξωτερικού χώρου. Ο κήπος 250 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης είναι όμορφα διαμορφωμένος με την πισίνα 50 τ.μ. να κλέβει τις εντυπώσεις και να αμς προσκαλεί να την απολαύσουμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Προνομιακή κατοικία, παραδίδει μαθήματα αρχιτεκτονικής , είναι σχεδιασμένη με τρόπο τέτοιο όπου η πόλη φαίνεται από παντού. Είναι εξοπλισμένη με ανελκυστήρα, συναγερμό, 2 αντλίες θερμότητας, ενεργειακό τζάκι, σήτες, ηλιακό , τέντες , 4 κλιματιστικά, δεξαμενή νερού 3 τόνων. Διαθέτει 4 θέσεις στάθμευσης και φωτοβολταικά τα οποία και θα διαχειρίζεται ο νέος ιδιοκτήτης. Ιδανική για όσους επιζητούν την ησυχία, την πανοραμική θέα αλλά και την ποιότητα. Τιμή 750.000€

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Το Πανόραμα βρίσκεται ΒΑ του πολεοδομικού συστήματος της Θεσσαλονίκης και σε υψόμετρο 250 μέτρων. Απλώνεται σε έκταση 33.000 στρεμμάτων , μέσα σε δάσος με πανοραμική θέα τον θερμαικό κόλπο και τον Ολυμπο.
ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ Στο Πανόραμα υπάρχουν οι εξής γειτονιές – οικισμοί, το Παλαιό Πανόραμα, Νόμος 751, Μακεδονία ή Εφέδρων Αξιωματικών, Τοπογράφοι
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Το Πανόραμα απέχει 14 χλμ. περίπου από το κέντρο της πόλης και εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή 58 του Ο.Α.Σ.Θ. και από τη λεωφορειακή γραμμή 60 για τις τοπικές οδούς .
ΚΛΙΜΑ Το πλούσιο φυσικό ανάγλυφο της περιοχής δημιουργεί άριστες κλιματολογικές συνθήκες . Οι επικρατούντες άνεμοι είναι κυρίως Β-ΒΔ , δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα , το οποίο χαρακτηρίζεται από δριμείς χειμώνες και δροσερά καλοκαίρια και σχεδόν μηδενική υγρασία καθ όλη τη διάρκεια του έτους.
ΑΓΟΡΑ Η αγορά του Πανοράματος είναι μικρή , με λίγα εμπορικά καταστήματα , το σύνολο των οποίων αναπτύσσεται στην οδό Κομνηνών. Την τιμητική τους βέβαια έχουν τα ζαχαροπλαστεία με τα δημοφιλή τρίγωνα του Πανοράματος.
ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Στο Πανόραμα λειτουργούν, Δημοτικό κολυμβητήριο, θερινός κινηματογράφος , βιβλιοθήκη, ωδείο, αθλητικό κέντρο με κλειστό γυμναστήριο, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και πολλά πάρκα τα οποί ανεβάζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3536
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
290 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή