Ξενοδοχείο προς Πώληση

Θάσος64003,
  • € 890.000
  • 400
  • 3+
Περιγραφή
Το συγκρότημα επιπλωμένων κατοικιών είναι κτισμένο σε οικόπεδο 825 μ2 και αποτελείται από 3 κτήρια (μεζονέτες). Στο πάνω μέρος των μεζονέτων υπάρχει διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 70μ2 σε 2 επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχει καθιστικό (όπου στον καναπέ- κρεβάτι μπορούν να κοιμηθούν 2 παιδιά), σαλοκουζίνα,και WC .Εξωτερικά αυτό το επίπεδο υπάρχει ευρύχωρο μπαλκόνι με τέντα σκίασης που μπορεί να εξυπηρετήσει 6 άτομα!
Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια όπου μπορούν να κοιμηθούν 4 ενήλικες με άμεση έξοδο σε ευρύχωρο μπαλκόνι για 6 άτομα καθώς και μεγάλο μπάνιο με WC και ντουζιέρα. Τα διαμερίσματα αυτά είναι πλήρως εξοπλισμένα με έξτρα εξοπλισμό πλυντήριο ρούχων!
Στο κάτω μέρος της μεζονέτας ι υπάρχει ευρύχωρη αποθήκη και διαμέρισμα διαμπερές και δροσερό 50μ2 πλήρως εξοπλισμένο και αποτελείτε από ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ντουλάπα ρούχων και κλινοσκεπασμάτων και πλήρη επίπλωση. Έξω από το δωμάτιο υπάρχει μεγάλη διαμπερής σαλοκουζίνα, με διπλό καναπέ και έξτρα κρεβάτι. Στον χώρο αυτό μπορούν να κοιμηθούν έως 5 άτομα. Το διαμέρισμα αυτό έχει την κύρια είσοδο και ακριβώς απέναντι μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε υπερυψωμένη βεράντα και από εκεί στον κήπο!
Ιδία διαρρύθμιση έχουν 2 από τις τρεις μεζονέτες που είναι προσανατολισμένες στον Νότο ! Η Τρίτη που είναι προσανατολισμένη στον Βορρά έχει την ίδια διαρρύθμιση με την διαφορά ότι το ισόγειο διαμέρισμα είναι μεγαλύτερο 80μ2 με δυο υπνοδωμάτια και μπορεί άνετα να φιλοξενήσει έως και 7 άτομα! Στο διαμέρισμα αυτό υπάρχει πλυντήριο ρούχων. Προς το πηρόν αυτό το διαμέρισμα χρησιμοποιείται
σαν κατοικία των ιδιοκτητών και αποθηκευτικός χώρος υλικών και ιματισμού του συγκροτήματος!
Μπαίνοντας στο οικόπεδο του συγκροτήματος συναντάμε τον χώρο στάθμευσης αυτοκίνητων. Εδώ μπορούν να σταθμεύσουν έως και 8 αυτοκίνητα κανονικού μεγέθους!
Στο άλλο άκρο του οικόπεδου υπάρχει η περιοχή του ΒΒQ με δυνατότητα να εξυπηρετήσει έως και 60 άτομα!
Η επένδυση είναι χαμηλού επενδυτικού ρίσκου και απευθύνεται τόσο σε κάποιον που θα το εκμεταλλευτεί εμπορικά όσο και σε ομάδα φίλων ή οικογενειών που θα το χρησιμοποιήσουν τόσο σαν επενδυτικό οσο και σαν παραθεριστική κατοικία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6007725 - 08/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 890.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης