Ρετιρέ 118 τμ με μπαλκόνι, Ιπποκράτειο, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 260.000
  • 4
  • 118
  • 3
  • 6
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το διαμέρισμα του έκτου ορόφου, προσφέρει ευρύχωρους χώρους διαβίωσης, οι οποίοι περιλαμβάνουν ένα μεγάλο σαλόνι, μια κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Περιτριγυρισμένο από μπαλκόνια που προσφέρουν όμορφο πανόραμα της πόλης και άπλετο ηλιακό φως, είναι ένα τέλειο σκηνικό για χαλάρωση και απόλαυση του αστικού τοπίου. Με την προνομιακή του τοποθεσία, έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα εξαιρετικό σπίτι μόλις ανακαινιστεί. Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ο χώρος στάθμευσης στον μπροστά χώρο της οικοδομής. Ένα εκπληκτικό ρετιρέ που βρίσκεται στη γειτονιά του Ιπποκρατείου, μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την καρδιά της Θεσσαλονίκης
Με ένα σαγηνευτικό μείγμα από τοποθεσία στην πόλη, θέα και στυλ, αφήστε αυτό το διαμέρισμα να επαναπροσδιορίσει τον αστικό σας τρόπο ζωής.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Φάληρο βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη και ανήκει στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Μια μοναδική τοποθεσία καθώς έχεις κυριολεκτικά πρόσβαση σε όλη την πόλη. Νεοκλασικά κτίρια, Σχολή Τυφλών, Νέα Παραλία με την όμορφη διαδρομή της και τα ηλιοβασιλέματά της, Ράδιο Σίτι καθώς και πληθώρα επιλογών στην καθημερινότητα.

Προσβασιμότητα: Το Φάληρο θεωρείται κόμβος συγκοινωνίας καθώς αρκετά απο τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ περνάνε απο εκεί. Η μεταφορά προς και απο το κέντρο περνά απο το Φάληρο. Φυσικά, συνδέεται με ΚΤΕΛ και αεροδρόμιο.

Επενδυτική Δύναμη: Θεωρείται αγαπημένος προορισμός φοιτητών για διαμονή. Λόγω των κοντινών αποστάσεων απο τα πανεπιστήμια, την νέα παραλία και την προσβασιμότητα σε ΜΜΜ είναι “χρυσή τομή” για φοιτητές και όχι μόνο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TKBJ - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
118 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή