Μονοκατοικία βίλα Παλιούρι, Παλιούρι, Παλλήνη

ΠαλλήνηΠαλιούρι
  • € 650.000
  • 5+
  • 240
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11060 - Παλλήνη Παλιούρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 240 τ.μ. σε οικόπεδο 3000 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2020 με ενεργειακή κλάση Α+ και ανακαινίστηκε το 2017. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, σοφίτα, playroom, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1200 μέτρα - Τιμή: 650.000 € Στο Παλιούρι, σε μία περιοχή μέσα στο πευκόφυτο δάσος, βρίσκεται αυτή η μοναδική βίλα προς πώληση. Είναι πετρόκτιστη. Έχει ατομική πισίνα υπερχείλησης, καταρράκτη νερού και τζακούζι 50τ.μ. μέσα σε κήπο 3.000τ.μ. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, δύο σαλόνια, και 4 μπάνια. Υπάρχει ξεχωριστό διαμέρισμα για φιλοξενούμενους ή προσωπικό. Έχει τρία επίπεδα. Στο ισόγειο είναι το διαμέρισμα των φιλοξενούμενων με ένα υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, ένα μπάνιο και το στεγαζόμενο πάρκινγκ. Στο πρώτο επίπεδο είναι το σαλόνι με το τζάκι, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και το μπαλκόνι των 50τ.μ με κρεμαστό κιόσκι από ξύλα καστανιάς. Στο δεύτερο επίπεδο έχει τρία υπνοδωμάτια και το μπάνιο με το τζακούζι. Ο κήπος έχει 2.500τ.μ γκαζόν με αυτόματο πότισμα και δύο δεξαμενές νερού 50 κυβικών μέτρον. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής δύο γηπέδων(μπάσκετ και τένις). Υπάρχει εγκατάσταση θέρμανσης και κλιματιστικά σε όλους τους χώρους. Αυτό το ακίνητο έχει απεριόριστη θέα το δάσος και την φύση. Είναι ιδανικό για αυτούς που αγαπούν την ησυχία, την φύση και παράλληλα να είναι πολύ κοντά σε μία από τις ποιο δημοφιλής παραλίες της Κασσάνδρας, τον Ξενία. Η αξία αυτού του ακινήτου είναι 650.000€.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μεσιτικό γραφείο ‘’Dimitris Real Estate” λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.   

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% σύν το Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11060
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή