Ρετιρέ 148 τμ με μπαλκόνι, Νέα Λέσβος, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 395.000
  • 4
  • 148
  • 2
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2024
Περιγραφή
Ένα πολύ φωτεινό και ευάερο ρετιρέ διαμέρισμα με ανεμπόδιστη θέα στο καταπράσινο περιβάλλον στην περιοχή Αμαρουσίου – σύνορα με τα Μελίσσια με άριστη πρόσβαση στην αγορά των Μελισσίων και την Κηφισιά. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα προσεγμένο γωνιακό κτίριο του 1980 και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο 148m2 και προσφέρει ευρύχωρο σαλόνι με ωραίο τζάκι και έξοδο σε μεγάλη βεράντα με ανοιχτή θέα. Η κουζίνα είναι ξεχωριστή, πολύ καλά σχεδιασμένη και διαθέτει αποθήκη/πλυσταριό. Υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια που βγαίνουν σε μπαλκόνια, ένα εκ των οποίων είναι ένα ευρύχωρο master με δικό του μπάνιο. Ένα ακόμη μπάνιο εξυπηρετεί τα άλλα 2 υπνοδωμάτια. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν μαρμάρινα και ξύλινα δάπεδα, συναγερμό, αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, κεντρικό σύστημα κλιματισμού, αποθήκη 2m2 και parking πιλωτής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
S1183
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
148 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή