Εμπορικός χώρος προς Πώληση

ΠεριστέριΣπετσών, Περιστέρι 12132
  • € 450.000
  • 75
  • 2
Περιγραφή
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (πλ. Μπουρναζίου) - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 75τ.μ. ΜΕ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΣΙΑ 90τ.μ. Πρόσοψη 25 μέτρων, με βιτρίνα τρίφατσης προβολής και ύψος που ανέρχεται στα 4 μέτρα περίπου, κατασκευής 1995 και ανακαινισμένο 2021. Θέρμανση και κλιματισμός: προεγκατάσταση και αναμονές για κλιματισμό. Η στεγασμένη πρασιά 90τ.μ. προστιθέμενη με τον εσωτερικό χώρο, δεδομένης της εργονομίας της, με πτυσσόμενη τζαμαρία και ανοιγόμενη μεταλλική πέργολα, δημιουργεί ωφέλιμο χώρο 165τ.μ. με δυνατότητα τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων μέχρι και 80 καθήμενων. Διαθέτει προεγκατάσταση εξαερισμού και ψευδοροφή με ιδιαίτερο φωτισμό, 2 WC με προθάλαμο και αποθηκευτικό χώρο 5τ.μ. στο πατάρι, όπου φιλοξενεί, κυρίως, τα μηχανήματα εξαερισμού. Προεγκατάσταση συναγερμού, ηχείων και δομημένη καλωδίωση, οπτική ίνα και άμεση πρόσβαση Α.Μ.Ε.Α. στο ενιαίο χώρο της πρασιάς, που εύκολα, με πτυσσόμενη ράμπα για ένα σκαλοπάτι, προσδίδει πρόσβαση και στο λοιπό κατάστημα. Η πτυσσόμενη τζαμαρία και η ανοιγόμενη οροφή, χαρίζει ευελιξία, ανάλογη της εκάστοτε εποχής. Πρόκειται για ενιαίο χώρο, με διακόσμηση ιδιαίτερης αισθητικής που προσδίδει ζεστασιά και δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα, απαραίτητη για χώρους εστίασης. Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, πληθώρας ειδικοτήτων ακόμη και γραφείων ιατρών και εταιριών, δεδομένης της πολύ καλής τοποθεσίας, άμεσης πρόσβασης, σε κεντρικές αρτηρίες, αλλά και στο κέντρο του Περιστερίου.
Τύπος δαπέδων: πλακάκι
Τύπος ρεύματος: τριφασικό
Το ακίνητο βρίσκεται εντός της εμπορικής αγοράς του Μπουρναζίου σε ιδιαίτερα εμπορικό σημείο, 700μ από το μετρό, χαρίζοντας άμεση πρόσβαση από κάθε σημείο της Αθήνας. Η εμπορική αγορά Μπουρναζίου αποτελείται από πολυσύχναστους χώρους εστίασης ιδιαίτερης κινητικότητας. Κατάλληλο για κατάστημα εστίασης καφέ, μπάρ, εστιατόριο, με δυνατότητα ταμπέλας ιδιαίτερης προβολής.
Το Περιστέρι είναι αστική περιοχή και δήμος, με το μεγαλύτερο πληθυσμό του Δυτικού Τομέα Αθηνών και συνορεύει με τους Δήμους Ιλίου, Αθηναίων, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Πετρούπολης. Στο Δήμο, λειτουργούν τρεις σταθμοί μετρό, ο σταθμός μετρό Άγιος Αντώνιος, ο σταθμός Ανθούπολη και ο σταθμός Περιστέρι, που είναι και ο πλησιέστερος στο εν λόγω κατάστημα.
***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.***
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.
Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.lekkasrealestate.gr
καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας
www.lekkasg.gr
Εmail: info@lekkasg.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6020665 - 13/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
2 μπάνια
βιτρίνες
25 m γραμμικά
άλλα χαρακτηριστικά
Γωνιακή θέση
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή