Δυάρι Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο, Ελληνορώσων, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοΑμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 200.000
  • 3
  • 86
  • 2
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024
Περιγραφή
Μέσω του γραφείου μας, πωλείται στην περιοχή Ελληνορώσων Αμπελοκήπων, διαμέρισμα 2ου ορόφου, 86τμ μόλις 200μ από την στάση του μετρό Κατεχάκη.
Πρόκειται για διαμέρισμα 2ου ορόφου, σε πολυκατοικία κατασκευής του 1976, στο οποίο υδραυλικά και ηλεκτρολογικά έχουν αλλαχθεί το 2010. Το σπίτι διαθέτει 2 υ/δ,1 επιπλέον δωμάτιο το οποίο χρησιμοποιείται από τους ιδιοκτήτες σαν αποθηκευτικός χώρος, 1 μεγάλο μπάνιο, ξεχωριστή κουζίνα και σαλόνι.
Τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια που διαθέτει, σε συνδυασμό με την κεντρική θέρμανση πετρελαίου, καθιστούν το σπίτι ιδιαίτερα θερμό κατά τους χειμερινούς μήνες. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει περιμετρικό μπαλκόνι, αρκετά φαρδύ ώστε να χωρα μεγαλο τραπέζι με στιγμές χαλάρωσης στον υποψήφιο αγοραστή.
Η περιοχή Ελληνορώσων, ειδικά από την πλευρά του Νεου Ψυχικού που βρίσκεται το ακίνητο, παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη. Λόγω χωροταξίας, τα παιδιά φοιτούν στα σχολεία του Ψυχικού και όχι του Ερυθρού κάνοντάς το ιδανικό για τη στέγαση οικογένειας.
Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 200μ από την στάση του μετρό Κατεχάκη, δύο στενά από σταθμούς λεωφορείων, έχοντας έτσι άμεση πρόσβασης σε όλη την Αθήνα. Σε απόσταση 600μ βρίσκεται το πάρκο Γουδή, ιδανικό λόγω του πρασίνου και της Ανοικτής Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνας του για άσκηση ή βόλτα.
Τέλος η προσβασιμότητά του, η μικρή απόσταση από την Αττική Οδό,τα μόλις 23 χλμ από τον Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος και 5 από την πλατεία Συντάγματος καθώς και το γεγονός ότο βρίσκεται ανάμεσα σε 6 μεγάλα νοσοκομεία, 3 υπουργεία και πάρα πολλές κλινικές, το κάνει ιδανικό για εκμετάλλευση είτε για βραχυπρόθεσμη ή και μακροπρόθεσμη ενοικίαση.
Υπεύθυνος Ακινήτου : Γκότση Κατερίνα

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

KWCosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση του δανείου σας με τους καλύτερους όρους.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
720479
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
86 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή