Δυάρι Ελύτη Οδυσσέα 1, Ρέθυμνο 74132, Κέντρο, Ρέθυμνο

ΡέθυμνοΕλύτη Οδυσσέα 1, Ρέθυμνο 74132
  • € 300.000
  • 3
  • 75
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Φανταστείτε να κάνετε διακοπές στο δικό σας πολυτελές διαμέρισμα με υπηρεσίες και ατμόσφαιρα που μπορείτε να βρείτε μόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία. Γίνεται μέριμνα για όλη τη συντήρηση και όταν φεύγετε, το ακίνητό σας αρχίζει να κερδίζει για εσάς, μέσω του οργανωμένου προγράμματος ενοικίασης του ξενοδοχείου.

Αυτό το πολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων με τις δικές του εγκαταστάσεις σπα βρίσκεται στο Ρέθυμνο Κρήτης, είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε 4.000μ² και απέχει μόλις 50μ από την παραλία και μόλις 800μ από το κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Το κτιριακό συγκρότημα βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα στην πόλη του Ρεθύμνου και έχει ανακαινιστεί και αναβαθμιστεί σε πολυτελή καταλύματα.

Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα με ευρύχωρες βεράντες που προσφέρουν φανταστική θέα στη θάλασσα. Τα διαμερίσματα διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση και κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια που προσφέρουν άνετη διαμονή τους χειμερινούς μήνες, καθώς και δορυφορική τηλεόραση και ευρυζωνική πρόσβαση στο internet.

Τα διαμερίσματα χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

Διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου (Τιμή από €190.000 έως €250.000)
Πολυτελή πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα που ποικίλλουν από 47m² έως 57m² το καθένα που φιλοξενεί έως 4 άτομα, όλα με μεγάλες βεράντες και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Κάθε διαμέρισμα αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με τηλεόραση, μια μοντέρνα ανοιχτή κουζίνα, ένα μεγάλο μπάνιο και ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με θέα στη θάλασσα και ένα king size κρεβάτι.

Διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων (Τιμή από €300.000 έως €360.000)
Πολυτελή πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα που ποικίλλουν από 75m² έως 78m² το καθένα που φιλοξενεί έως 6 άτομα, όλα με μεγάλες βεράντες και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Κάθε διαμέρισμα αποτελείται από ένα φωτεινό και ευάερο σαλόνι με τηλεόραση, μια μοντέρνα ανοιχτή κουζίνα, μια τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια το καθένα με πρόσβαση στη βεράντα με θέα στη θάλασσα, ένα πλήρες μπάνιο και ένα WC.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Στο συγκρότημα υπάρχουν πολλές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις όπως υπηρεσία υποδοχής, εστιατόριο, εσωτερικό και εξωτερικό μπαρ, εξωτερική πισίνα για ενήλικες και εξωτερική πισίνα για παιδιά, εγκαταστάσεις Spa, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, εσωτερικό θερμαινόμενο τζακούζι, πρόσωπο & σώμα θεραπείες, υπηρεσίες καλλυντικών και αρωματοθεραπείας, χαλαρωτικά ή θεραπευτικά μασάζ, κομμωτήριο και πλήρως εξοπλισμένη επιχειρηματική αίθουσα.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AP0618 - 12/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή