Τριάρι τέταρτος όροφος, Αγία Βαρβάρα, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 220.000
  • 4
  • 117
  • 1
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024
Περιγραφή
Υπέροχη ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα ηλιόλουστο ρετιρέ στην καρδιά του Κάτω Χαλανδρίου.
Το ρετιρέ, με έκταση 117 τμ, βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας που χτίστηκε το 1976. Διαθέτει εξαιρετική διαρρύθμιση και είναι πολύ φωτεινό.
Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα γραφείο, ένα μπάνιο και ένα wc, καθώς και μια κουζίνα που εξυπηρετεί την τραπεζαρία και το φωτεινό σαλόνι. Το σαλόνι διαθέτει διπλής όψεως τζάκι, προσφέροντας ζεστασιά και ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά του χώρου.
Παρά τις πολλές θετικές του πτυχές, το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης, χαρίζοντας στο νέο ιδιοκτήτη τη δυνατότητα να προσαρμόσει το χώρο στα προσωπικά του γούστα και ανάγκες.
Η τοποθεσία στο κέντρο του Κάτω Χαλανδρίου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τα μαγαζιά της περιοχής. Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία καθώς προσφέρεται τόσο για επένδυση όσο και για ιδιοκατοίκηση.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Χαλάνδρι είναι μια πολυσύχναστη γειτονιά, που βρίσκεται μόλις 10 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 26 χλμ από το αεροδρόμιο. Είναι γνωστό για την αγορά του με τα ωραία καφέ και τα πολυσύχναστα μπαρ. Προσελκύει πολύ κόσμο από τις γύρω περιοχές και θεωρείται μία από τις εμπορικότερες περιοχές των βορείων προαστείων. Η περιοχή φιλοξενεί πολλές μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς και πρεσβείες. Συνδέεται ήδη με σταθμούς μετρό Χαλανδρίου, Δουκίσσης Πλακεντίας, Αγ. Παρασκευής και Προαστιακού, ενώ έχει πολλές συνδέσεις λεωφορείων και εύκολη πρόσβαση σε Αττική Οδό.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02UC5Y
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
117 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή